Н У Х Т

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

08 листопада 2019

Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв дослідили у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

У конференц-залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася науково-практична конференція «Взаємозв'язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв», вперше організована викладачами циклової комісії хімічних дисциплін.

У заході брали участь студенти груп БВ-2 і ГО-4б, які розповіли про взаємозв'язок неорганічної, органічної, аналітичної, фізичної і колоїдної, харчової хімій, біохімії з технологіями харчових виробництв.

Запрошені представники харчових компаній ПрАТ «Концерн Хлібпром», ТзОВ «Віденська кава», «Галка ЛТД», ТОВ «Нестле Україна», ПП «Оліяр» виступили з цікавими доповідями і презентаціями, наголосивши на важливості вивчення хімічних дисциплін, їх взаємозв'язку з технологіями харчових виробництв.

Цікаві й актуальні доповіді прийшли також послухати представники адміністрації коледжу, голови циклових комісій, викладачі, студенти.

Наприкінці конференції заступник директора з навчально-виробничої роботи Григорій Дідик і голова циклової комісії хімічних дисциплін Ольга Туриця наголосили на досягненні поставленої мети і плідній співпраці з харчовими виробництвами.

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ

На засіданні Профкому НУХТ відбулося нагородження членів Профспілки з нагоди Дня працівників освіти. Грамотою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України нагороджені: Наталія Стеценко - голова профбюро Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів;Олена Кушнір - г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ 07 листопада 2019

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам

19 березня наш університет приймав чергового поважного гостя – до НУХТ завітав професор Октавіо Паредес-Лопез – найвідоміший у світі експерт з харчової біотехнології і нутріцевтики, який має майже 200 публікацій з цитованістю 10750 та h-індексом 50. Свого часу професор Паредес-Лопез був президентом Мексиканської академії наук, він – засновник і ака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам 19 березня 2019

Благоустрій закладу – вимога сьогодення

Не зважаючи на сучасні виклики, що постають перед суспільством та економікою через пандемію COVID-19, відокремлений структурний підрозділ «Полтавський фаховий коледж НУХТ» продовжує роботу щодо покращення благоустрою закладу. Зокрема, до початку нового навчального року на сьомому поверсі гуртожитку був зроблений поточний ремонт на кухні, у житлових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благоустрій закладу – вимога сьогодення 01 вересня 2020

Нові форми реалізації виховної роботи на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів велику увагу приділяють виховній роботі. Особливе значення така робота має в умовах карантину, проте її реалізація потребує нових форм та особливого підходу до організації виховних заходів. Заплановані згідно з планом роботи кафедри зустрічі із здобувачами наставниці проводять за допомог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові форми реалізації виховної роботи на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 листопада 2020