Н У Х Т

Вітання ректора університету А. Українця з Днем знань...

30 серпня 2018

Вітання ректора університету А. Українця з Днем знань...

vitania

Опублікований: 30-08-2018
Читайте також:
Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу

Наш університет є членом багатьох галузевих і професійних асоціацій, як вітчизняних, так і зарубіжних. Серед них і громадська організація «Клуб пакувальників України», що серед іншої своєї активної діяльності випускає фаховий журнал «Упаковка», третій номер якого побачив світ днями. Тематика номера – логістика, нові матеріали, етикетка, обладнання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу 15 червня 2022

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

15-16 березня 2019 р. з курсу крафтового пивоваріння стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Слухачів привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У міні-броварні кафедри готельно-ресторанної справи під керівництвом доцента Володимира Рідкоуса учасники програми о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети крафтового пивоваріння для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 19 березня 2019

Профілі науковців: досвід кафедри мехатроніки та пакувальної техніки та Науково-технічної бібліотеки НУХТ

20 жовтня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося багато цікавих заходів. Зокрема – ZOOM-зустріч колективу кафедри та Науково-технічної бібліотеки НУХТ щодо особливостей ведення профілів науковців у наукометричних базах даних. Викладачі кафедри вдячні завідувачці відділу інформаційних технологій бібліотеки Інні Путіліній за детальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профілі науковців: досвід кафедри мехатроніки та пакувальної техніки та Науково-технічної бібліотеки НУХТ 24 жовтня 2023

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Суттєвим резервом поповнення контингенту вступників у сьогоднішній складній демографічній ситуації, з відкритими державними кордонами ринку освітніх послуг і конкуренцією закладів вищої освіти України є випускники коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Значна увага професійній орієнтації таких вступників приділяється в Навчально-науковому інс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 08 листопада 2018