Н У Х Т

Вступникам: як відслідкувати статус заяви

22 липня 2024

Вступникам: як відслідкувати статус заяви

Триває подання заяв вступниками на бакалавра, процес проходження яких вони можуть відслідковувати у своїх електронних кабінетах через їх статуси.

Статуси електронних заяв можуть бути такими:

Зареєстровано в ЄДЕБО –заяву подано до обраного вступником закладу освіти.

Потребує уточнення вступником заяву прийнято закладом освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення. Тут заклад освіти зазначає перелік даних, які потребують уточнення, і вказує спосіб їх подання.

Зареєстровано в закладі освіти заява прийнята закладом освіти до розгляду і наразі приймається рішення про допуск або відмову у допуску вступника до участі в конкурсному відборі.

Відмовлено закладом освіти зареєстрована заява вступника не допущена до участі у конкурсному відборі або у вступних випробуваннях на підставі рішення приймальної комісії. Тут же заклад освіти вказує причину відмови.

Скасовано вступником –заяваскасована вступником в особистому е-кабінеті до присвоєння їй статусу «Зареєстровано у закладі освіти» або «Потребує уточнення вступником». У цьому випадку заява вважається такою, що не подавалась, тож вступник має право подати нову заяву з таким самим пріоритетом.

Скасовано вступником (без права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю) – заява зі встановленою пріоритетністю скасована вступником після присвоєння їй статусу «Зареєстровано у закладі освіти» або «Потребує уточнення вступником», але до дати закінчення подання заяв. У цьому випадку вступник вже не може подати нову заяву з таким самим пріоритетом.

Скасовано закладом освіти – заява скасована закладом освіти за рішенням приймальної комісії через виявлену технічну помилку, зроблену під час внесення даних до ЄДЕБО (підтверджується актом про допущену технічну помилку). У цьому випадку заява вважається такою, що не подавалась.

Допущено до конкурсу –вступник допущений до участі у конкурсному відборі на бюджет або контракт.

Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб) – вступник допущений до участі у конкурсному відборі на навчання на контракті. Присвоюється, якщо: вступник подав заяву тільки на контракт; вступник у встановлені строки не виконав вимог для зарахування на навчання на бюджеті, але за рішенням приймальної комісії допущений до конкурсного відбору на контракт; вступник зарахований за іншою заявою на навчання за державним або регіональним замовленням, але також має право на зарахування на навчання за контрактом.

Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням) – вступник успішно пройшов конкурсний відбір і має рекомендацію до зарахування на навчання на бюджеті. Отримавши цей статус, вступник повинен у встановлені строки виконати вимоги для зарахування на бюджет.

Виключено зі списку рекомендованих (навчання за державним (регіональним) замовленням) – вступник втратив право бути зарахованим на бюджет у зв’язку з невиконанням вимог Правил прийому або їх порушенням. Тут заклад освіти обов’язково зазначає причину виключення.

Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб) – вступник пройшов конкурсний відбір і отримав рекомендацію до зарахування на контракт. У цьому випадку вступник зобов’язаний виконати вимоги до зарахування.

Виключено зі списку рекомендованих (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб) – вступник втратив право бути зарахованим на контракт у зв’язку з невиконанням вимог Правил прийому або їх порушенням. Тут заклад освіти обов’язково зазначає причину виключення.

Деактивовано (у зв’язку із зарахуванням на навчання за державним (регіональним) замовленням) – вступник включений до наказу про зарахування на навчання за державним або регіональним замовленням. У цьому випадку заява вважається такою, що не подавалась.

Включено до наказу (навчання за державним (регіональним) замовленням) –вступник зарахований до закладу освіти на навчання на бюджеті відповідним наказом.

Включено до наказу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб) –  вступник зарахований на навчання на контракті відповідним наказом.

Скасовано зарахування – зарахування вступника до закладу освіти скасовано.

Нагадуємо, докладна інформація про вступ на нашому сайті. 

Контакти нашої приймальної комісії тут

Контакти відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів за посиланням

Бажаємо успіху!

Опублікований: 22-07-2024
Читайте також:
Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу

22 лютого 2017 року в межах декади комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського технікуму харчових технологій нашого університету відбулася зустріч студентів другого та третього курсу спеціальностей «Маркетингова діяльність» і «Організація виробництва» з керівником студії «Поринь у веселку», майстром-декоратором, консультантом із прода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу 23 лютого 2017

Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників

Нещодавно в університеті відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», співорганізаторами якої були кафедра технології цукру і підготовки води НУХТ, Інститут колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України та Асоціація виробників мінеральних та питних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» уп’яте зібрала науковців і виробничників 25 листопада 2024

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка 18 лютого відгукнулися на запрошення та взяли участь в урочистому відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій LOVING HUT на базі Полтавського державного аграрного університету. З вітальним словом до запрошених звернулися р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій 20 лютого 2025