Н У Х Т

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

19 грудня 2022

Враженнями й очікуваннями від першої сесії діляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Перед кожним здобувачем освіти стоїть завдання бути відповідальним, успішним та гарно вчитися. І яким би не був складним перший семестр цього навчального року, він добігає кінця, й наразі триває перша в житті наших першокурсників сесія.

Своїми враженнями, хвилюваннями та очікуваннями від неї поділилися здобувачі груп ТІ-1-1 і ТІ-1-3 Навчально-наукового інституту харчових технологій зі своїми наставницями, доценткою кафедри технології молока і молочних продуктів  Ульяною Бандурою та асистенткою цієї ж кафедри Оксаною Басс.

Наставниці побажали надолужити пропущені заняття, ліквідувати всі негативні оцінки, не хвилюватися перед підсумковим модульним контролем, щоб все пройшло спокійно та нагадали про важливість дотримання принципів академічної доброчесності. І порадили не боятися викладачів, яким необхідно побачити певний рівень знань, результат навчання.

Також викладачки акцентували увагу першокурсників на важливості участі здобувачів освіти в опитуваннях , що проводяться в університеті, і закликали їх висловити свою думку щодо якості освітньої діяльності. Адже думка студентів є дуже важливою для того, щоб наші освітні програми ставали кращими.

Опублікований: 19-12-2022
Читайте також:
Наукові традиції

У науковців нашого університету завжди були тісні творчі зв’язки з науковцями першої столиці України, зокрема з Державного біотехнологічного університету. І хоча освітня й наукова система Харківщини зазнали прицільного удару від російських агресорів, навіть за таких надскладних умов харківські колеги подали приклад швидкої і компетентної адаптації ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові традиції 04 листопада 2022

Професорка Вільнюського університету (Литва) прочитала здобувачам-міжнародникам НУХТ лекцію

8 грудня на кафедрі міжнародної економіки відбулася надзвичайно цікава подія. Професорка Вільнюського університету Віргінія Юренієне прочитала здобувачам-міжнародникам лекцію «Creative industries. Competition and Partnership Management in the Platform of Creative Industries». Це дуже актуальна на сучасному етапі тема, пов’язана з креативними індус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка Вільнюського університету (Литва) прочитала здобувачам-міжнародникам НУХТ лекцію 09 грудня 2020

Місце зустрічі – «Фавор»

У межах реалізації науково-дослідницького та просвітницького проєкту «Здорове харчування – від народження до довголіття», започаткованого у 2020 році на базі нашого університету за безпосередньої участі Київського науково-технічного товариства харчової промисловості, Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва НАМН України, інших медичних зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Місце зустрічі – «Фавор» 18 серпня 2023

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи напрацьовує компетентності для посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції. З 20 по 24 лютого викладачі кафедри були слухачами та активними учасниками проєкту «Школа ментора», організованого та проведеного за ініціативи Офісу підтримки вченого. Головна мета п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору 17 березня 2023