Н У Х Т

Впевнений рух до вершин uniRank!

21 лютого 2024

Впевнений рух до вершин uniRank!

Згідно з черговим uniRank University Ranking (4 International Colleges&Universities) наш університет у 2024 році посідає 27 місце серед українських (у 2023 році – 28) і 3995-е (у 2023 році – 4381) місце серед світових університетів. Всього до рейтингу увійшли 192 вітчизняних заклади вищої освіти і понад 11 тисяч світових.

UniRank University Ranking – міжнародний неакадемічний рейтинг, що досліджує якість представлення та популярність університетів світу у вебпросторі. Для розрахунку позиції в рейтингу застосовується особливий алгоритм, заснований на незалежних вебометричних показниках, зібраних і оброблених із авторитетних вебджерел.

Методологія рейтингу включає чотири вебпоказники – Moz Domain Authority, SimilarWeb Global Rank, Majestic Referring Domains і Majestic Trust Flow.

При побудові рейтингу враховуються такі показники, як оцінка ранжування домену сайту пошуковими системами, кількість і якість активних посилань та доменів-джерел посилань, кількість унікальних відвідувачів і переглядів сторінок сайту закладу вищої освіти.  

Провідні позиції нашого університету у цьому рейтингу свідчать про неухильний рух нашого колективу до постійної високої якості освітніх послуг і наукових досліджень, прозорості та відкритості нашої діяльності.

Вітаємо колектив НУХТ і бажаємо не збавляти темп й просуватися до вершин міжнародних галузевих рейтингів!

Опублікований: 21-02-2024
Читайте також:
Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі. У засідан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН 06 листопада 2020

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод

2-3 серпня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц був запрошений до участі у засіданні міжнародного журі XXІ Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод. Конкурс проводиться Українською галузевою компанією по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець університету - у журі з визначення кращих виробників пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод 06 серпня 2018

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо»

Найвідданіші фанати футболу групи ТБ-1-10М разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали футбольний матч «Динамо» - «Лаціо»,  який відбувався в Києві в НСК «Олімпійський». Наставник із вихованцями  розумно поєднали відпочинок, навчання, спорт для створення доброзичливої атмосфери спілкування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо» 17 березня 2018