Н У Х Т

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

23 лютого 2017

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Це нова спеціальність у нашому університеті, тому велика увага приділяється її першим випускникам, які власними здобутками та наполегливою працею довели право на існування даної спеціальності в Національному університеті харчових технологій. І першою це засвідчила екзаменаційна комісія на чолі з фахівцем спорідненої спеціалізації Київського національного університету імені Т. Шевченка, доцентом кафедри аналітичної хімії хімічного факультету Ліонель Зінько. Члени комісії: завідувач кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії НУХТ Георгій Сокольський, професор кафедри Олег Мірошников, доцент кафедри Олена Подобій були приємно вражені високим рівнем виконаних робіт, прагненням до досконалості та якості у проведених дослідженнях.

Тематика дипломних робіт була вельми широкою, що відображає специфіку спеціальності: від створення харчових добавок для кисломолочних напоїв і хлібопекарських виробів до технологій косметичних кремів і шампунів із інноваційними інгредієнтами. Враховуючи фізико-хімічний науковий напрямок кафедри, важливі результати отримані щодо вивчення стабілізаторів харчових і косметичних емульсій на основі твердих наночастинок (науковий керівник – Георгій Сокольський).

Захисти розпочалися виступом Наталії Дацької (Носач) (науковий керівник – Олена Подобій) – лауреата Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з хімічної технології. Нею був заданий дуже високий рівень, що не знижувався надалі. Колектив кафедри щиро вдячний керівникам дипломних робіт і всім небайдужим, хто допомагав магістрам. На окрему подяку  за великий внесок і безкорисну допомогу магістрам заслуговує завідувач кафедри аналітичної хімії, професор Єлизавета Костенко.

Кафедра щиро вітає своїх перших випускників із успішним захистом дипломних робіт і бажає їм міцного здоров’я, наснаги та успіхів у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Онлайн-івент «Marketing. One love» відбувся у День маркетолога

У День маркетолога, професійного свята найкреативнішої та найяскравішої індустрії, на кафедрі маркетингу відбувся онлайн-івент «Marketing. One Love». Організаторами онлайн-заходу стали викладачі освітньої програми «Маркетинг». Учасникам було запропоновано створити невелику команду з друзями, розробити постер-презентацію команди, пройти онлайн-вікт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-івент «Marketing. One love» відбувся у День маркетолога 27 жовтня 2021

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування». В олімпіаді брали участь 59 учасників із 20 закладів вищої освіти України. Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 31 травня 2018

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

27 та 28 травня відбулися онлайн-консультації завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професора Олександри Нєміріч з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM. Під час консультацій здобувачі були озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультування викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 травня 2020

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

Студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у проєкті, який проходив у туристичному осередку «Чардворек» у Польщі. Протягом десяти днів вони не лише вивчали основи ведення бізнесу, але й поглиблювали свої знання в аналізі ринкових тенденцій, вивчали польський та український досвід у сфері харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE 30 серпня 2024