Н У Х Т

Волинський фаховий коледж НУХТ розвиває співпрацю з турецькими партнерами

16 грудня 2021

Волинський фаховий коледж НУХТ розвиває співпрацю з турецькими партнерами

За сприяння посольства України в Туреччині в місті Афьонкарахірас відбувся українсько-турецький економічний бізнес-форум, у якому взяли участь представники бізнесу двох країн, що висловили зацікавлення у посиленні співпраці за різними напрямками. До заходу, в режимі онлайн, долучився Волинський фаховий коледж НУХТ – дирекція коледжу, викладачі відділень туризму та готельно-ресторанної справи, інформатики та комп’ютерної техніки.

Почесний консул України в Кютахії Еркан Гюрал презентував можливості для співпраці трьох провінціїй – Кютахії, Ескішехіру та Афйонкарахісару, які входять до консульського округу почесного консульства в Кютахії. Він наголосив, що форум передбачає побудову плану не лише для проведення зустрічей, а для конкретного планування секторальних заходів для зустрічей представників бізнесу наших країн.

На форумі виступив директор відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж НУХТ» Ігор Корчук. Він вказав на важливу роль освітньої, культурної, туристичної співпраці з турецькими партнерами, наголосивши, що коледж активно долучається до міжнародної взаємодії, готує висококваліфіковані кадри готельно-ресторанної й туристичної сфери, протягом багатьох років упроваджує поглиблене вивчення мов міжнародного спілкування, щоб випускники могли гідно представляти Україну за кордоном й реалізувати всі можливості щодо професійного розвитку.

Ігор Корчук наголосив на важливості налагодження плідної співпраці в руслі українсько-турецьких міжнародних відносин, зокрема у сфері туристичного бізнесу й надання туристичних послуг. Насамкінець наш фахівець запросив туристів із Туреччини до України і, звичайно, на Волинь.

Нагадаємо, у вересні цього року до Волинського коледжу НУХТ завітали представники туристичного бізнесу Туреччини та презентували рекреаційні можливості провінції Мерсін, обговорили можливості співпраці в освітній галузі та сфері обслуговування, в обміні студентами та викладачами, в розвитку туризму Волині і провінції Мерсін. Тоді на іноземних гостей особливо приємне враження справила зустріч зі здобувачами освіти коледжу, які активно цікавилися перспективами проходження практики та працевлаштування в Турецькій Республіці. Волинський фаховий коледж НУХТ підписав договір оферти про надання освітніх послуг із вивчення української мови турецькими гідами. 

Опублікований: 16-12-2021
Читайте також:
Викладачі Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ видали навчальний посібник

Викладачі кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ видали навчальний посібник «Мікробіологічний контроль консервного виробництва». Автори – Л.О.Стоянова, К.Ю.Іващенко, І.П.Персіанова, Л.М.Герасименко. В інституті щорічно підвищують кваліфікацію технологи та мікробіологи консервних підприємств, які від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ видали навчальний посібник 19 лютого 2018

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 травня 2020

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

2 лютого 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.015 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко презентувала свої дослідження за темою «Розроблення технології сироватко-вершкового сиру з харчовими волокнами». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології молока...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів 04 лютого 2022

Унікальні рішення на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Використання інгредієнтів «Lesaffre» у технології хліба. Заварні пасти – унікальне рішення для прискорених способів тістоприготування» від керівника технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н. Світлани Паливоди. Лекторка коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні рішення на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи 11 червня 2020