Н У Х Т

Вкотре переконалися, що еколог – професія майбутнього, наші четвертокурсники

08 листопада 2018

Вкотре переконалися, що еколог – професія майбутнього, наші четвертокурсники

7 листопада студенти-екологи 4 курсу разом із доцентами кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Ничик та Оксаною Салавор відвідали VI Спеціалізовану виставку «Екологія підприємства», що працює за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України на території Міжнародного виставкового центру.

Основною метою даного заходу є впровадження новітніх науково-технічних природоохоронних досягнень на виробництві для забезпечення екологічної безпеки навколишнього природного середовища.

Представники підприємств та установ різних сфер діяльності представили свої досягнення та інноваційні технології за тематичними напрямками: екологічний моніторинг і методики оцінювання забруднення навколишнього природного середовища;  системи очищення промислових викидів; поводження з твердими промисловими відходами та їх утилізація; методи очищення та відновлення ґрунтів; технології звукоізоляції, боротьба з шумом та вібрацією; контроль за електромагнітними та радіаційними випромінюваннями; поводження з токсичними і радіологічними відходами; екологічно безпечні технології та виробництва; екотранспорт.

Звичайно, викладачі та студенти профільної кафедри нашого університету не змогли залишитися осторонь від такого цікавого заходу. Знаково, що майбутні екологи легко знайшли спільну мову з представниками різних комерційних і промислових підприємств. Дивлячись у майбутнє, вони активно використовували можливість поспілкуватися та обмінятися контактами з уже досвідченими фахівцями.

Студенти перевірили та закріпили знання, отримані впродовж 4 років навчання, ознайомилися зі сучасними тенденціями в сфері екологічної безпеки та вкотре переконалися, що еколог – це професія майбутнього.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити. Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком 24 січня 2020

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія). Пані лектор разом із потоком найкращих студентів універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 27 квітня 2018

Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ

Здобувачі першого курсу спеціальності «Маркетинг» 17 вересня досліджували особливості освітнього процесу через інтерактивну гру, розроблену старшою викладачкою Іриною Ніколаєнко. Методом сліпого вибору першокурсники обрали свої ролі в інтерактивній грі та активно долучилися до її проведення. Такий підхід дозволив учасникам опинитися в несподіваних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові аспекти освітнього процесу в НУХТ 19 вересня 2024

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС). Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» 18 січня 2024