Н У Х Т

Визначені переможці Спартакіади НУХТ із шашок

05 квітня 2021

Визначені переможці Спартакіади НУХТ із шашок

4 квітня 2021 року в оnline-режимі відбулися змагання Спартакіади НУХТ із шашок серед юнацьких і дівочих команд.

Ниніі, в епоху інформаційних технологій, особливого значення набуває здатність швидко орієнтуватись у величезному потоці інформації, аналізувати її і робити логічні висновки. Одним із засобів, що сприяють розвитку інтелектуальних здібностей  є гра у шашки. Шашки – це вид спорту, який виховує у гравців стратегічне та тактичне мислення, волю, витримку, сприяє розвитку і тренуванню пам’яті. Тому наші здобувачі освіти охоче долучилися до змагань й билися за перемогу до останнього.

Результати змагань:
Юнаки:
І місце – команда факультету біотехнології та екологічного контролю у складі Михайла Галецького (група 1-1), Миколи Сидоренка (група 1-2) і Володимира Вербіяна (група 1-1)
ІІ місце – команда Навчально-наукового інституту економіки і управління у складі Богдана Баграновського (група 1-2), Дмитра Ярмоленка (група1-1) і Сергія Скитецького (група1-1)
ІІІ місце – команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у складі Ярослава Тасюка ( група3-2), Микити Клишина (група 1-7) і Ярослава Сафіуліна (група 1-3)
Дівчата:
І місце – команда Навчально-наукового інституту харчових технологій у складі Вікторії Коновалової (група 2-8), Марії Борисенко (група 2-8) і Анни Матвієнко (група 2-1)
ІІ місце – команда факультету автоматизації і комп’ютерних систем у складі Олени Малиновської (група 1-5м), Владислави Волошиної (група 3-2) і Катерини Левонюк (група 3-3ск)
ІІІ місце – команда Навчально-наукового інституту економіки і управління у складі Анни Мельник (група 2-4), Діани Худолій (група 2-14) і Софії Лук’янченко (група 1-12)

Вітаємо переможців і призерів! Так тримати! 

Опублікований: 05-04-2021
Читайте також:
Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем

На кафедрі інформаційних систем обговорили реформування освітньо-професійних програм за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» на 2021-2022 навчальний рік. До зустрічі, що відбулася у онлайн-режимі долучилися гаранти освітніх програм, учасники робочих груп, викладачі кафедри, здобувачі вищої освіти старших курсів і стейкхолдери. Обговорювали усі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни до освітньо-професійних програм обговорили на кафедрі інформаційних систем 02 квітня 2021

На практику до своїх здобувачів

Кафедрою експертизи харчових продуктів проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» на базі ПрАТ «Київський маргариновий завод» для магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції». До такого заходу долучилися здобувачі обох курсів, аби не знехтувати унікальною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На практику до своїх здобувачів 08 грудня 2023

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр»

Станом на 15 липня до нашого університету вже подано понад 2 тисячі заяв для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денній та заочній формі. Середній конкурсний бал по університету складає майже три особи на одне бюджетне місце на денній формі і близько однієї – на заочній. Наразі найбіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр» 15 липня 2021

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганна Березова відвідала спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 216 (м. Київ). Ганна Березова ознайомила учнів старших класів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і «магістр»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції чекає на вступників із київської школи №216 02 жовтня 2019