Н У Х Т

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду

20 березня 2018

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ стали учасниками форуму педагогічних ідей «Урок» та мали можливість представити свої матеріали в каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Сертифікати учасників отримали Віктор Федорів, Наталія Кунділовська, Тетяна Коваль, Ольга Дмитренко, Оксана Присяжна та Світлана Бурденюк.

Педагогічне видавництво «Плеяда» нагородила Кам’янець-Подільський коледж почесним дипломом за узагальнення та популяризацію педагогічного досвіду у 2017-2018 н.р., а директор Віктор Федорів отримав відзнаку за створення умов для розповсюдження педагогічного досвіду колективом навчального закладу.

Опублікований: 20-03-2018
Читайте також:
Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені 06 вересня 2019

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу

Навчання дистанційно – це нові можливості для організації гостьових лекцій за участі іноземних стейкхолдерів. 11 листопада відбулася зустріч здобувачів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із представниками галузі страхування компанії «Grupa PZU» (Польща) Войчеком Хойновські та Мариною Дусь. У дружній та робочій атмо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу 12 листопада 2020

Здобувачі-фінансисти долучаються до онлайн-заходів Нацбанку України

Бакалаври-фінансисти першого та другого року навчання разом із доценткою кафедри фінансів Ганною Рогановою взяли активну участь у Zoom-конференції від Національного банку України «Гроші, як засіб комунікації». Фахівець музею грошей НБУ Роман Рілов акцентував увагу здобувачів на суттєвих елементах оновлення номінального ряду гривні. Лектор обґрунт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти долучаються до онлайн-заходів Нацбанку України 18 травня 2021

Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна»

20 грудня 2022 року здобувачі освітніх ступенів «магістр» і «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансен Україна», кандидата технічних наук, випускника кафедри технології молока і моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні коагулянти для виробництва сирів дізналися здобувачі на гостьовій лекцій від провідного фахівця ТОВ «Хр. Хансен Україна» 21 грудня 2022