Н У Х Т

Вітаємо з Днем знань!

01 вересня 2025

Вітаємо з Днем знань!

вітання

Опублікований: 01-09-2025
Читайте також:
NUFT Career Chance-2025 завершив роботу

6 листопада відбулися останні івенти NUFT Career Chance-2025. Протягом трьох днів університет кипів активністю: здобувачі освіти та викладачі зустрічалися з представниками провідних підприємств України. Наші гості знайомили зі своїми компаніями, розкривали свої таємні знання, ділилися порадами та інструментами пошуку роботи. Учасники кар’єрного за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

NUFT Career Chance-2025 завершив роботу 06 листопада 2025

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність

Згідно з програмою педагогічної практики аспірант першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ренат Танчик провів онлайн практичне заняття з дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність 23 лютого 2023

Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» Олени Подобій на кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітала випускниця Анастасія Бондаренко, яка після завершення навчання за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум» 19 квітня 2021