Н У Х Т

Вітаємо з Днем Незалежності!

24 серпня 2025

Вітаємо з Днем Незалежності!

вітання

Опублікований: 24-08-2025
Читайте також:
НАССР - вимога державного законодавства

11 грудня до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ завітала випускниця коледжу, а нині заступник генерального директора з контролю якості ПАТ «Юрія» - потужного виробника молочної продукції під ТМ «Волошкове поле», Вікторія Павловська. Фахівець прочитала лекції для студентів 4-х курсів. Спікер тепло згадала роки навчання та на власному при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НАССР - вимога державного законодавства 12 грудня 2018

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021». Для ознайомлення здобувачів університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти 17 вересня 2021

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

8-9 лютого 2024 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр», які навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології». До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ 12 лютого 2024

Корисні поради бакалаврам щодо проєктування технологічного обладнання з листового металу

Днями на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулося гостьове заняття на тему «Особливості проєктування технологічного обладнання із листового металу в CAD-системі Autodesk Inventor Professional» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради бакалаврам щодо проєктування технологічного обладнання з листового металу 26 березня 2025