Н У Х Т

Вітаємо колегу!

31 січня 2024

Вітаємо колегу!

Указом Президента України від 22 січня 2024 року №16/2024 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України» за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку, доценту кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти нашого університету, директорові державного підприємства «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» Юрію Заставному присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України».

Вітаємо колегу з високим визнанням його професійних досягнень!

Опублікований: 31-01-2024
Читайте також:
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

Напередодні травневих свят асистентам кафедри готельно-ресторанної справи Олені Блощинській та Олексію Собіну разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 випала нагода стати учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки 07 травня 2018

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

У рамках роботи 89-тої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 4 квітня відбулося засідання секції «Технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів», на якому були заслухані результати наукових робіт магістрантів та аспірантів кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 05 квітня 2023

Нові горизонти співпраці випускової кафедри

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася плідна зустріч за участю завідувачки кафедри Олександри Нєміріч і викладачок кафедри – професорки Наталії Фролової, доценток Наталії Ющенко і Людмили Мамченко із завідувачкою кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Ніною Будник і членами міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти співпраці випускової кафедри 01 листопада 2024