Н У Х Т

Вітаємо колегу!

31 січня 2024

Вітаємо колегу!

Указом Президента України від 22 січня 2024 року №16/2024 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України» за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку, доценту кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти нашого університету, директорові державного підприємства «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» Юрію Заставному присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України».

Вітаємо колегу з високим визнанням його професійних досягнень!

Опублікований: 31-01-2024
Читайте також:
Співробітники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відвідали виробничі потужності компанії «Nemiroff»

Співробітники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на чолі з завідувачем Анатолієм Куцом відвідали одне з місць, де традиційно виготовляються якісні і відомі у всьому світі алкогольні напої – Немирів. Статус бренду «Nemiroff» набув тільки 25 років тому, в 1992 році. Тоді в Україні з’явилося одне з перших підприємств з іноземними і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відвідали виробничі потужності компанії «Nemiroff» 21 травня 2018

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови

20 травня у Вінниці відбулося загальноміське свято обдарованої молоді «Талант-2019». Привітали юних вінничан із здобутками у навчанні, творчості та спорті вінницький міський голова Сергій Моргунов і заступник голови обласної державної адміністрації  Ігор Івасюк, які вручили молодим талантам почесні відзнаки та грошові премії за сумлінне навчання. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови 21 травня 2019

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік

Планування навчального вектору є найважливішою складовою освіти. Тому в нашому університеті приділяється особлива увага вибору навчальних дисциплін, спілкуванню здобувачів освіти з лекторами і представниками відповідних кафедр. Для обговорення цього питання 27 травня 2022 року магістранти поки що першого року навчання спеціальності 161 «Хімічні те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік 27 травня 2022

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

6 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розгорнулося чергове яскраве й масштабне дійство – вперше дружна й велика факультетська родина організувала й провела Масляна-Fest. З самого ранку у технологічних лабораторіях панувала творча атмосфера – адже бажання позмагатися, чиї млинці найсмачніші, найкрасивіші, найтонші і,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 06 березня 2019