Н У Х Т

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 квітня 2018

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завершують традиційний щорічний конкурс із тематичного оформлення столу у закладі ресторанного господарства, який відбувається у рамках лабораторних занять з навчальної дисципліни «Ресторанна справа», першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» груп ГС-1-4 і ГС-1-7. Різноманітні свята обрали майбутні фахівці з ресторанної справи – романтичний День Святого Валентина, містичне Івана Купала, феєричний Новий рік, смачну Масляну, світлий весняний Великдень, яскравий День народження, незабутню пропозицію руки і серця.

Оцінювало роботи студентів журі у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи: доцента Віти Цирульнікової, асистентів Ольги Пушки, Інги Дочинець і Олени Блощинської. Першокурсники, презентуючи свій святковий стіл, звертали увагу на історію свята, традиції й символіку. Запрошували викладачів завітати до свого спеціалізованого ресторану і вибрати страви та напої із запропонованого меню, яке самостійно розробили з врахуванням гастрономічних новинок.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що із задоволенням відвідали б заклад ресторанного господарства з таким оформленням зали, як представили студенти.

Бажаємо успіхів першокурсникам у вивченні навчальної дисципліни «Ресторанна справа» і майбутній професійній діяльності не тільки за фахом, а й за покликанням!

 

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
У бібліотеці університету розпочала роботу книжкова виставка

Указом Президента України № 361/2017 від 14 листопада 2017 року з метою формування у суспільстві правової культури та правової свідомості, сприяння підвищенню рівня знань та поінформованості громадян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя, 2018 рік оголошений роком реалізації право...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У бібліотеці університету розпочала роботу книжкова виставка 11 січня 2018

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів, де у засіданні ДЕК брали участь співробітники кафедри, професори Віталій Прибильський і Валентина Кошова, доцент Роман Мукоїд. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Анатолій Куц, секретар екзаменаційної комісії – Людмила Бондаре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів 19 червня 2018

Підвищення рівня маркетингового мислення

8 жовтня 2024 р. для здобувачів освіти спеціальності 075 «Маркетинг» та інших економічних спеціальностей магістерського і докторського рівня професорка кафедри маркетингу, управління репутацією та клієнтським досвідом Державного біотехнологічного університету Олена Жегус прочитала гостьову лекцію «Маркетингове мислення 5.0: нові принципи та підходи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення рівня маркетингового мислення 09 жовтня 2024

Добра традиція організації круглого столу для обговорення освітнього процесу із роботодавцями

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вже стало доброю традицією на початку лютого у форматі круглого столу зустрічатися зі стейкхолдерами і обговорювати стан та перспективи розвитку освітніх програм спеціальності 181 «Харчові технології». До роботи тематичного круглого столу долучилося понад 40 учасників, серед яких директорка інсти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Добра традиція організації круглого столу для обговорення освітнього процесу із роботодавцями 09 лютого 2022