Н У Х Т

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 квітня 2018

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завершують традиційний щорічний конкурс із тематичного оформлення столу у закладі ресторанного господарства, який відбувається у рамках лабораторних занять з навчальної дисципліни «Ресторанна справа», першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» груп ГС-1-4 і ГС-1-7. Різноманітні свята обрали майбутні фахівці з ресторанної справи – романтичний День Святого Валентина, містичне Івана Купала, феєричний Новий рік, смачну Масляну, світлий весняний Великдень, яскравий День народження, незабутню пропозицію руки і серця.

Оцінювало роботи студентів журі у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи: доцента Віти Цирульнікової, асистентів Ольги Пушки, Інги Дочинець і Олени Блощинської. Першокурсники, презентуючи свій святковий стіл, звертали увагу на історію свята, традиції й символіку. Запрошували викладачів завітати до свого спеціалізованого ресторану і вибрати страви та напої із запропонованого меню, яке самостійно розробили з врахуванням гастрономічних новинок.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що із задоволенням відвідали б заклад ресторанного господарства з таким оформленням зали, як представили студенти.

Бажаємо успіхів першокурсникам у вивченні навчальної дисципліни «Ресторанна справа» і майбутній професійній діяльності не тільки за фахом, а й за покликанням!

 

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Детально про перехресний вступ до НУХТ студентам київського вишу розповіли викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Про можливості перехресного вступу, який забезпечує високоякісну класичну освіту й водночас відповідає сучасним викликам ринку праці, розповіли викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування, доцент Яна Окопна та старший викладач Лада Коваленко на профорієнтаційному семінарі студентам Київського університету імені Бориса Грінченка. Студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Детально про перехресний вступ до НУХТ студентам київського вишу розповіли викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2019

На базі Волинського коледжу НУХТ відбувся IV Міжнародний шаховий фестиваль

Волинський коледж НУХТ прийняв IV Міжнародний шаховий фестиваль, учасниками якого стали гості-спортсмени з Польщі, Чехії, Угорщини, Молдови, Білорусі та шахісти з усіх областей України. Серед них багато титулованих майстрів: 8 гросмейстерів, 17 міжнародних майстрів, 8 майстрів ФІДЕ. Директор коледжу Ігор Корчук привітав гостей фестивалю, зокрема з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі Волинського коледжу НУХТ відбувся IV Міжнародний шаховий фестиваль 20 лютого 2017

320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи

30 червня 2018 року в приміщенні актової зали Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – випуск груп 2018 року. Із привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник, отець Михайло, голови державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків і Михайло Дми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи 03 липня 2018

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 березня 2023