Завершують традиційний щорічний конкурс із тематичного оформлення столу у закладі ресторанного господарства, який відбувається у рамках лабораторних занять з навчальної дисципліни «Ресторанна справа», першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» груп ГС-1-4 і ГС-1-7. Різноманітні свята обрали майбутні фахівці з ресторанної справи – романтичний День Святого Валентина, містичне Івана Купала, феєричний Новий рік, смачну Масляну, світлий весняний Великдень, яскравий День народження, незабутню пропозицію руки і серця.
Оцінювало роботи студентів журі у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи: доцента Віти Цирульнікової, асистентів Ольги Пушки, Інги Дочинець і Олени Блощинської. Першокурсники, презентуючи свій святковий стіл, звертали увагу на історію свята, традиції й символіку. Запрошували викладачів завітати до свого спеціалізованого ресторану і вибрати страви та напої із запропонованого меню, яке самостійно розробили з врахуванням гастрономічних новинок.
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що із задоволенням відвідали б заклад ресторанного господарства з таким оформленням зали, як представили студенти.
Бажаємо успіхів першокурсникам у вивченні навчальної дисципліни «Ресторанна справа» і майбутній професійній діяльності не тільки за фахом, а й за покликанням!