Н У Х Т

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

19 листопада 2021

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Новітні ферментативні рішення у бродильній галузі» к.т.н., фахівця з пивоваріння фірми «НОВОЗАЙМС» (Данія) Михайла Хлиновського.

Спікер надає фахові консультації підприємствам пиво-безалкогольної галузі з питань використання ферментів для покращення технологічних процесів. Має досвід роботи з консультування підприємств бродильної галузі (пивоваріння, виробництва квасу і вівсяних напоїв) щодо використання ферментних препаратів близько 25 років.

Сфера наукових інтересів – використання несолодженої сировини, виробництво спеціальних сортів пива, перероблення відходів пивоварного виробництва з ферментами: дробини, білкового відстою, осадових дріжджів. 

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів

Запорукою успішного вступу до університету є кропітка праця, ретельне вивчення необхідних дисциплін для складання зовнішнього незалежного оцінювання. Підготовчі курси НУХТ вже багато років допомагають старшокласникам опанувати складні завдання з хімії, математики, фізики тощо. Крім того, вдале складання екзаменаційної сесії з предметів, які виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів 17 жовтня 2018

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

24 листопада 2021 року професор Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) Едгар Перез Естеве прочитав англійською мовою гостьову лекцію «Нанотехнології у харчовій промисловості» для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів 25 листопада 2021

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Наш університет продовжує приділяти особливу увагу профорієнтаційній діяльності, зокрема інформуванню майбутніх вступників і підготовці до вступної кампанії-2021, тому і була запланована серія онлайн-заходів спілкування з майбутніми вступниками. У рамках цих заходів 29 січня відбулося ознайомлення потенційних вступників і їхніх батьків із особливос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю 01 лютого 2021

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя!

Педагогічний колектив Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно завершив навчання за програмою «Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти». 2022-2023 навчальний рік став для викладачів роком наполегливого, непростого навчання, проте, дуже корисних для сучасних освітян лекцій і пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя! 06 липня 2023