Н У Х Т

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

19 листопада 2021

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Новітні ферментативні рішення у бродильній галузі» к.т.н., фахівця з пивоваріння фірми «НОВОЗАЙМС» (Данія) Михайла Хлиновського.

Спікер надає фахові консультації підприємствам пиво-безалкогольної галузі з питань використання ферментів для покращення технологічних процесів. Має досвід роботи з консультування підприємств бродильної галузі (пивоваріння, виробництва квасу і вівсяних напоїв) щодо використання ферментних препаратів близько 25 років.

Сфера наукових інтересів – використання несолодженої сировини, виробництво спеціальних сортів пива, перероблення відходів пивоварного виробництва з ферментами: дробини, білкового відстою, осадових дріжджів. 

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

З 20 по 24 грудня 2021 року вперше в Україні тривало цільове навчання (підвищення кваліфікації) з питань органічного виробництва, обігу, маркування органічної продукції та сертифікації, започатковане Федерацією органічного руху України у співпраці з Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» на базі Поліського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетенції у сфері органічного виробництва підтверджують випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 31 грудня 2021

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік

Планування навчального вектору є найважливішою складовою освіти. Тому в нашому університеті приділяється особлива увага вибору навчальних дисциплін, спілкуванню здобувачів освіти з лекторами і представниками відповідних кафедр. Для обговорення цього питання 27 травня 2022 року магістранти поки що першого року навчання спеціальності 161 «Хімічні те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти хіміки-технологи обирають план навчання на наступний навчальний рік 27 травня 2022

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

Викладачі та науковці  нашого університету – визнані авторитети у своїх галузях, організатори й активні учасники різноманітних заходів. Тож не дивно, що саме до наших фахівців звертаються за консультаціями, роз’ясненнями та із запрошеннями до участі у роботі галузевих комісій чи журі фахових конкурсів.  Впродовж багатьох років спеціалісти факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки» 23 лютого 2017

Знайомство здобувачів освіти з компанією «БілАГРО»

Здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» відвідали компанію з виробництва натуральних молочних продуктів – «Білоцерківську агропромислову групу».  Це сучасний агропр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство здобувачів освіти з компанією «БілАГРО» 13 листопада 2023