Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

29 травня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

23 травня 2018 р. у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами» Мар’яни Назар (науковий керівник – доцент, к. т. н. Тетяна Сильчук).

Актуальність і своєчасність роботи підтверджена значною кількістю публікацій, патентами на корисну модель та винахід. Роботу дисертанта підтримали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор, д.т.н. Віктор Доценко, відзначивши наполегливість і цілеспрямованість Мар’яни Назар впродовж всього наукового шляху, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Віра Юрчак, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н., лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, відмінник освіти України Галина Сімахіна, завідувач кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, професор, д.т.н. Федір Перцевий, а також офіційні опоненти – завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, професор, д.т.н. Михайло Кравченко та професор кафедри технології харчування Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», к.т.н. Марія Калакура.

Теплі слова про здобувача сказала керівник, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, яка підтримувала аспіранта на всіх етапах виконання і захисту роботи. Мар’яна Назар подякували своєму керівнику, а також колегам, за допомогу і мотивацію, членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання. За результатами таємного голосування одноголосним рішенням Мар’яні Назар був присвоєний науковий ступінь кандидата технічних наук.

Підтримати і привітати здобувача прийшли викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Бажаємо Мар’яні Назар нових наукових успіхів і кар’єрного зростання!

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Іnternet-конференція з автоматизації

26 листопада 2021 р. на базі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) НУХТ відбулася VІІІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами», до участі у якій долучилися науковці ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іnternet-конференція з автоматизації 30 листопада 2021

Фахово про важливе: відкрита лекція викладача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Відповідно до плану кафедри теплоенергетики та холодильної техніки по відкритих лекціях, 21 жовтня 2024 року доцент кафедри Володимир Бойко прочитав відкриту лекцію на тему «Водопідготовка. Природні води, їх домішки та основні показники якості води» для здобувачів академічної групи ТЕ-3-5 спеціальності 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійної пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахово про важливе: відкрита лекція викладача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 21 жовтня 2024

Управління людським капіталом в університетах: сучасні HR-моделі та кращі практики

Команда НУХТ опановує Модуль 3 «Управління персоналом» Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений сучасним підходам до кадрової політики та HR-менеджменту у закладах вищої освіти. Учасники розглянули питання автономії в управлінні персоналом, структури HR-підрозділів (кейс University of Luxembourg, University of Edinburgh),...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управління людським капіталом в університетах: сучасні HR-моделі та кращі практики 11 червня 2025

Конкурсом бізнес-ідей відзначили 20 річницю навчально-тренувальної фірми «Смерічка»

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму нашого університету відсвяткував 20-річчя навчально-тренувальної фірми «Смерічка». Методи моделювання реальних умов праці та виконання професійних обов'язків - це основа практичних занять у коледжі. Уже протягом 20-ти років тут працюють, використовуючи німецький досвід створення навчально-тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурсом бізнес-ідей відзначили 20 річницю навчально-тренувальної фірми «Смерічка» 22 грудня 2017