Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

29 травня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

23 травня 2018 р. у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами» Мар’яни Назар (науковий керівник – доцент, к. т. н. Тетяна Сильчук).

Актуальність і своєчасність роботи підтверджена значною кількістю публікацій, патентами на корисну модель та винахід. Роботу дисертанта підтримали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор, д.т.н. Віктор Доценко, відзначивши наполегливість і цілеспрямованість Мар’яни Назар впродовж всього наукового шляху, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Віра Юрчак, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н., лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, відмінник освіти України Галина Сімахіна, завідувач кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, професор, д.т.н. Федір Перцевий, а також офіційні опоненти – завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, професор, д.т.н. Михайло Кравченко та професор кафедри технології харчування Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», к.т.н. Марія Калакура.

Теплі слова про здобувача сказала керівник, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, яка підтримувала аспіранта на всіх етапах виконання і захисту роботи. Мар’яна Назар подякували своєму керівнику, а також колегам, за допомогу і мотивацію, членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання. За результатами таємного голосування одноголосним рішенням Мар’яні Назар був присвоєний науковий ступінь кандидата технічних наук.

Підтримати і привітати здобувача прийшли викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Бажаємо Мар’яні Назар нових наукових успіхів і кар’єрного зростання!

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 серпня 2022

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ

24 вересня 2019 року відбулася Конференція трудового колективу університету. Розпочалася вона з оголошення результатів виборів делегатів Конференції трудового колективу, про що детально доповів голова оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий. Після цього делегати Конференції обрали голову Конференції, заступників голови та секретаря Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ 24 вересня 2019

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів

3 травня 2023 року відбувся вебінар «Виклики сучасного ринку праці. Управління персоналом на прикладі бостонської ІТ-компанії», який провела people manager at FastCTO Puerto de la Cruz (Canary Islands, Spain) Ольга Садула. У заході активну участь взяли аспіранти економічних спеціальностей та здобувачі освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр» освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів 04 травня 2023

Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК

Правильний вибір професії – це моральне задоволення й висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів. 23 грудня, напередодні новорічних свят, викладачка кафедри інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК 23 грудня 2021