Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

29 травня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

23 травня 2018 р. у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами» Мар’яни Назар (науковий керівник – доцент, к. т. н. Тетяна Сильчук).

Актуальність і своєчасність роботи підтверджена значною кількістю публікацій, патентами на корисну модель та винахід. Роботу дисертанта підтримали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професор, д.т.н. Віктор Доценко, відзначивши наполегливість і цілеспрямованість Мар’яни Назар впродовж всього наукового шляху, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н. Віра Юрчак, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н., лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, відмінник освіти України Галина Сімахіна, завідувач кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, професор, д.т.н. Федір Перцевий, а також офіційні опоненти – завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, професор, д.т.н. Михайло Кравченко та професор кафедри технології харчування Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», к.т.н. Марія Калакура.

Теплі слова про здобувача сказала керівник, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, яка підтримувала аспіранта на всіх етапах виконання і захисту роботи. Мар’яна Назар подякували своєму керівнику, а також колегам, за допомогу і мотивацію, членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання. За результатами таємного голосування одноголосним рішенням Мар’яні Назар був присвоєний науковий ступінь кандидата технічних наук.

Підтримати і привітати здобувача прийшли викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Бажаємо Мар’яні Назар нових наукових успіхів і кар’єрного зростання!

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Розширюємо фахові горизонти здобувачів

Доброю традицією на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів є проведення гостьових лекцій, на яких власники та спеціалісти-технологи відверто діляться досвідом успішного промислового та крафтового виробництва. 14 лютого 2024 року для бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія», магістрантів освітньої програми «Технології з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо фахові горизонти здобувачів 15 лютого 2024

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

В університеті відбулася презентація Третього всеукраїнського конкурсу-фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2020», який проводять Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України та Благодійний фонд імені Святого Володимира за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна». Головною метою фестива...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ 08 січня 2020

Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України

Карантинні обмеження суттєво ускладнюють роботу наставників академічних груп щодо організації позауніверситетських культурно-пізнавальних заходів. Крім того, нинішній першокурсник настільки звик до онлайн-спілкування, що, на жаль, його складно зацікавити особистим відвідуванням культурно-просвітницьких або урядових закладів столиці. Користуючись на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України 26 жовтня 2021

Гостьові лекції від практиків тривають

У рамках лекційних занять із дисциплін «Технології продукції ресторанного господарства» і «Проєктування та дизайн закладів ресторанного господарства» відбувся лекторій від співвласника компанії «Дідо Джозеф» Андрія Свірського. Модераторами зустрічі були доцентка кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, старша викладачка О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 18 жовтня 2021