Н У Х Т

Вітання ректора О. Шевченка з Днем працівників харчової промисловості

15 жовтня 2021

Вітання ректора О. Шевченка з Днем працівників харчової промисловості

vitania

Опублікований: 15-10-2021
Читайте також:
Розширюємо географію наших майбутніх здобувачів

Доцент кафедри фінансів Юрій Кулинич зустрівся з учнями одинадцятих класів Вашківецького опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів (Чернівецька область). Учням було презентовано спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», яка реалізується на кафедрі фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. У прості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо географію наших майбутніх здобувачів 07 жовтня 2024

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

З  31 жовтня по 11 листопада 2022 року в онлайн-форматі проводилися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0. Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 18 листопада 2022

Отримуємо престижні міжнародні нагороди

Здобутки кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв поповнилися престижною нагородою міжнародного конкурсу на кращу розробку у пакувальній галузі German Packaging Award 2022 у номінації Young Talents, яку одержала магістрантка Ольга Степанова. Упаковка-переможниця була розроблена при підготовці кваліфікаційної роботи на здобутт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Отримуємо престижні міжнародні нагороди 03 листопада 2022

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації

6 грудня 2024 р. Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 21 грудня Всесвітнім Днем Медитації. До його відзначення долучились викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка на запрошення ГО «Інститут Heartfulness» в Україні. Медитація – стародавня практика, що виникла на територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації 27 грудня 2024