Н У Х Т

Вітання ректора А. Українця з Днем працівників харчової промисловості

17 жовтня 2019

Вітання ректора А. Українця з Днем працівників харчової промисловості

vitania

Опублікований: 17-10-2019
Читайте також:
Цікаві факти з історії України та секрети майстерності відкривали для себе студенти та викладачі

1 листопада на запрошення кафедри іноземних мов професійного спрямування з гостьовою лекцією до університету завітала Наталія Кокоєва. Пані Наталія – вчителька історії за фахом та екскурсоводка за покликанням (фірма «Драйвовий равлик») прочитала для викладачів кафедри та здобувачів освіти міні-лекцію про відому родину меценатів і землевласників Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти з історії України та секрети майстерності відкривали для себе студенти та викладачі 04 листопада 2024

Інформація для першокурсників-бакалаврів 2025

Шановні першокурсники! Вітаємо вас зі вступом до нашого університету і пропонуємо важливу інформацію щодо початку навчального року. Початок навчання першокурсників денної форми навчання – 1 вересня за розкладом занять. Початок навчання студентів заочної форми навчання бакалаврату та магістратури – відповідно до графіків навчального процесу за роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для першокурсників-бакалаврів 2025 21 серпня 2025

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю

У 2019 році кількість місць державного замовлення для вступу на бакалавра на базі 11 класів найбільше зросла для педагогічних, природничих та інженерних спеціальностей. Тож у випускників 11-х класів, які подаватимуть заяви на відповідні конкурсні пропозиції, є більше шансів отримати бюджетне місце. Таку інформацію подає Міністерство освіти і науки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю 19 липня 2019

Виробнича практика – невід’ємна частина навчального процесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися онлайн-захисти виробничих практик здобувачами 1 та 2 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» та 1 курсу освітнього ступеня «Магістр». Під час практик здобувачі дистанційно досліджувати проблематику туристичної та готельної діяльностей, яку висвітлили у своїх звітах. Також відвідували онлайн конф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика – невід’ємна частина навчального процесу 02 липня 2020