Н У Х Т

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розробляють і впроваджують обладнання для іноземних компаній

03 квітня 2019

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розробляють і впроваджують обладнання для іноземних компаній

Фахівці компанії BMSERVICE PLUS DISTRIBUTION, випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки нашого університету Олександр Давиденко (головний інженер),  Володимир Павліченко (інженер-проектувальник), Павло Субботенко (інженер-енергетик) спільно з викладачем кафедри Олександром Рябчуком розробили та впровадили проект теплового насоса для фармацевтичних складів французького логістичного центру FM LOGISTIC.

Слід відзначити, що виконані роботи приймали представники центрального офісу компанії з Франції, незалежні аудиторські компанії з Польщі та України, що вказує на високий рівень кваліфікації випускників спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» («Холодильна техніка та технології»), який їм дозволяє захищати свої проекти перед іноземними та вітчизняними замовниками.     

Опублікований: 03-04-2019
Читайте також:
Незламність авторського голосу поета: професорка НУХТ виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації

У добу повномасштабної російської агресії проти України архетипами стійкості та незламності стали долі людей мистецтва: одним із них став поет, педагог і перекладач, представник українського Розстріляного Відродження Михайло Драй-Хмара (1889 – 1939). З нагоди 135-річчя від дня його народження 22 січня 2024 року в Українському державному університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незламність авторського голосу поета: професорка НУХТ виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації 29 січня 2024

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 листопада 2018

Практичні кейси здобувачам освіти від успішного випускника, засновника і директора крафтового бізнесу

28 лютого в рамках дисциплін «Сучасні ресторанні технології», «Крафтове виробництво» та «Організація заходів в галузі» для бакалаврів і магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся лекторій «Сучасні технології сушіння та копчення м’ясної кулінарної продукції» від успішного випускника факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси здобувачам освіти від успішного випускника, засновника і директора крафтового бізнесу 03 березня 2025

Шляхом впровадження новаційних дисциплін крокують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

Людський потенціал та стан освіти мають велике значення для розвитку кожної країни. Високоякісна освіта – це основа модернізації суспільства, економіки та культури. Виховання досвідчених фахівців у належних кількостях і на відповідному рівні – головні завдання, які стоять перед вищою школою України. Варто зауважити, що ця проблема – принципово важ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхом впровадження новаційних дисциплін крокують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування 28 лютого 2019