Н У Х Т

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

26 жовтня 2020

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Проведення відкритих занять – важливий елемент удосконалення професійної майстерності викладача. Адже це змога отримати зворотній зв'язок не лише від здобувачів освітнього ступеню, але й від колег, як старших (що мають більший досвід і кваліфікацію), так і молодших (які краще обізнані зі сучасними цифровими технологіями).

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Методи оптимізації процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для магістрантів першого року навчання спеціальності «Харчові технології».

Важливість опанування цієї дисципліни не викликає сумнівів, бо у своїй майбутній професійній діяльності випускники кафедри зустрічатимуться з різними типами завдань, що потребують удосконалення: вибір найкращого асортименту, поліпшення хімічного складу нових виробів, встановлення оптимальних параметрів роботи обладнання.

Протягом усієї лекції, що відбувалася у форматі Zoom-конференції і супроводжувалася мультимедійною презентацією, Валерій Махинько підтримував контакт із аудиторією, відповідав на запитання і давав уточнення, що покращувало сприйняття матеріалу. Наприкінці заняття лектор подякував студентам за активність, а присутнім колегам – за участь у відкритому занятті.

Опублікований: 26-10-2020
Читайте також:
Здобувачі-підприємці в центрі бізнес-подій

У Києві відбулася грандіозна подія – форум від BIG MONEY, участь в якому взяли студентки 1 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Маргарита Золомій та Ілона Поляковська. Здобувачки отримали запрошення від випускника кафедри економіки і права, а нині CEO Big Mon...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-підприємці в центрі бізнес-подій 28 травня 2021

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

26 вересня 2023 року головний технолог ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл»  Анатолій Лукащук зустрівся з групою бакалаврів і магістрантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» і освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки молока», та прочитав їм лекцію «Заквасочні культури Сhr. Hansen для виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 28 вересня 2023

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Щороку Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІ ХТ) широко відчиняє свої двері для нових облич та яскравих особистостей. Не виключення і рік 2018-й – 140 цьогорічних  випускників шкіл і 63 випускники коледжів і технікумів вибороли право стати студентами-харчовиками. За доброю традицією навчальний рік в інституті починається з урочистост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій 30 серпня 2018

Відкрита лекція для другокурсників на кафедрі економіки і права

Доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко прочитала відкриту лекцію «Природний та трудоресурсний потенціал України» з навчальної дисципліни «Регіональна економіка» для здобувачів спеціальності 051 «Економіка» 2 курсу. Гостями лекції стали не лише викладачі та завідувач кафедри, професор Анатолій Заїнчковський, а й здобувачі старших курсі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для другокурсників на кафедрі економіки і права 28 жовтня 2021