Н У Х Т

Виробничими впровадженнями підтвердили свої розробки магістранти-заочники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

17 лютого 2021

Виробничими впровадженнями підтвердили свої розробки магістранти-заочники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів вісім здобувачів заочної форми навчання освітньо-професійного напряму «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» успішно захистили кваліфікаційні роботи.

Пройдений останній надскладний етап багаторічного навчання в НУХТ. Здобувачами були представлені результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під керівництвом досвідчених науковців.

Випускові магістерські роботи були виконані на високому науковому та методичному рівні, студенти продемонстрували достойний рівень теоретичної підготовки, вільне володіння матеріалом. Особливо варто відзначити здобувачів-виробничників, які не лише виконували наукові дослідження, але і підтвердили свої розробки виробничими впровадженнями: Іван Омельченко, Людмила Боженко на ТОВ «Брусилівські ковбаси», а також Віктор Луговський і Максим Луцкевич.

Вітаємо нових магістрів! Бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових досягнень. Сподіваємося, що усі зусилля, докладені при здобутті освітнього ступеня «Магістр», принесуть плідні результати у подальшій професійній діяльності! 

Опублікований: 17-02-2021
Читайте також:
Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 вересня 2020 року м. Київ з 14 вересня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. Наказом по університету від 11 вересня 2020 року №103 лекційні, практичні та лабораторні заняття д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р. 14 вересня 2020

Біотехнологічні студії розпочали свою роботу

15 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися «Біотехнологічні студії» для старшокласників, мета яких – розповісти їм більше про таку наукову сферу як біотехнології і таким чином зацікавити їх продовжувати вивчати саме цю галузь в університеті. Першою лекторкою виступила деканка факультету біотехнології та екологічного контролю На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії розпочали свою роботу 17 травня 2023

Освітню кваліфікацію бакалавра з готельно-ресторанної справи присвоєно!

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників із присудженням освітнього ступеня бакалавра та присвоєнням освітньої кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи. Атестація здобувачів за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі атестаційного ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню кваліфікацію бакалавра з готельно-ресторанної справи присвоєно! 03 березня 2025

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти

Старша викладачка кафедри економічної теорії Тетяна Швед у липні-серпні приєдналася до пілотного проєкту Bendukidze Free Market Center, який спільно з Economic Fundamentals Initiative провів перший тренінг з економічної педагогіки, розроблений провідними американськими економістами та педагогами за підтримки Economic Fundamentals Initiative, Florid...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчати економіці сучасно, ефективно і з високою залученістю здобувачів освіти 19 серпня 2024