Н У Х Т

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

29 листопада 2018

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст».

Доцент Оксана Топчій та аспірант Таїса Гончаренко ознайомили слухачів із історією нашого університету, його структурою, умовами та особливостями вступу, перспективами підвищення професійного рівня та можливостями працевлаштування за фахом. Зацікавлено слухаючи, студенти не соромилися задавати запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Приємна зустріч завершилася взаємними подяками та домовленістю зустрітися у приймальній комісії НУХТ.

Опублікований: 29-11-2018
Читайте також:
В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан»

6 листопада на базі нашого університету відбулася підсумкова конференція XIІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», на якій свої наукові роботи захистили цьогорічні переможці конкурсу. Конкурс був започаткований у 2000 році Клубом пакувальників України й з того часу провод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан» 06 листопада 2018

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»…

Фармацевтична фірма «Дарниця» відкрила свої двері для проходження практики студентами IV-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони отримали нагоду потрапити у справжнісіньке царство виробництва ліків. Зустріла студентів працівник фірми Ольга Лаврик. Вона розповіла історію фірми «Дарниця»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»… 26 січня 2018

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці

7 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-четвертокурсників спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За час навчання (з 2018 року) кожен із них встиг зазирнути і попрацювати в повній мірі в мікробіологічній лабораторії, в лабораторіях хімічного контролю і аналізу, засвоїти і удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці 10 червня 2022

Навчальна практика – найкраще знайомство з технологіями

Навчальна практика здобувачів освіти другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ проходить у лабораторіях коледжу та на провідних підприємствах галузі. Студенти о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальна практика – найкраще знайомство з технологіями 27 липня 2023