Н У Х Т

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

29 листопада 2018

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст».

Доцент Оксана Топчій та аспірант Таїса Гончаренко ознайомили слухачів із історією нашого університету, його структурою, умовами та особливостями вступу, перспективами підвищення професійного рівня та можливостями працевлаштування за фахом. Зацікавлено слухаючи, студенти не соромилися задавати запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Приємна зустріч завершилася взаємними подяками та домовленістю зустрітися у приймальній комісії НУХТ.

Опублікований: 29-11-2018
Читайте також:
Профорієнтаційна робота кафедри туристичного та готельного бізнесу

У квітні 2024 року відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Тетяна Мірзодаєва завітала до шкіл Деснянського району міста Києва. За сприяння директорів шкіл і вчителів були створені всі умови для плідної розмови зі старшокласниками та презентації університету. Тетяна Мірзодаєва зустрілася з учням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 травня 2024

Вітання приймає переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Прикладна механіка (Механотроніка)»

28 та 29 квітня 2021 р. на базі Вінницького національного технічного університету відбулася підсумкова науково-практична відеоконференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Прикладна механіка (Механотроніка)». У ІІ тур конкурсу вийшли 22 найталановитіших студенти-мехатроніки з 17 технічних закладів вищої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймає переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Прикладна механіка (Механотроніка)» 07 травня 2021

Заняття слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проходять в умовах реального бізнес-середовища

Функціонування ресторанного бізнесу слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» опановують в умовах реального бізнес-середовища. Друге заняття відбулося в одних із найкращих закладів ресторанного господарства м. Києва – кафе «Стумарі» та чесько-німецькому пабі «Zivot A Pivo», куди слухачі програми завітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проходять в умовах реального бізнес-середовища 29 жовтня 2021

Ще один профорієнтаційний рейд БТЕКівців

Вибір професії – найвідповідальніший момент у житті кожної людини, це крок у доросле життя. У сучасному світі налічується понад 50 тисяч професій, у нашій країні їх близько 7 тисяч, і від того яку професію обрати, залежить майбутнє кожної людини. Профорієнтаційні зустрічі важливий чинник у виборі майбутньої професії, оскільки кожний старшокласник м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один профорієнтаційний рейд БТЕКівців 09 жовтня 2023