Н У Х Т

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

29 листопада 2018

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст».

Доцент Оксана Топчій та аспірант Таїса Гончаренко ознайомили слухачів із історією нашого університету, його структурою, умовами та особливостями вступу, перспективами підвищення професійного рівня та можливостями працевлаштування за фахом. Зацікавлено слухаючи, студенти не соромилися задавати запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Приємна зустріч завершилася взаємними подяками та домовленістю зустрітися у приймальній комісії НУХТ.

Опублікований: 29-11-2018
Читайте також:
Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

1 листопада 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Тетяни Іванової  (науковий керівник – професор, доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук). Дисертаційна робота Тетяни Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 02 листопада 2018

Тематична зустріч з академічної доброчесності зі здобувачами-екологами

На початку навчального року для здобувачів-екологів другого курсу була проведена тематична зустріч, присвячена академічної доброчесності. Її організатором стала доцентка кафедри фізики та професійної безпеки Аліна Сірик, яка є наставницею академічної групи ЕК-ІІ-5. Метою заходу було наголосити на важливості основних принципів академічної доброчесно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична зустріч з академічної доброчесності зі здобувачами-екологами 16 вересня 2024

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти

Кафедра маркетингу продовжує удосконалювати індивідуальну вільну траєкторію освіти своїх здобувачів. Група забезпечення освітньо-професійної програми «Маркетинг» розробила для майбутніх підкорювачів ринку перелік вибіркових дисциплін, які враховують досвід провідних європейських вишів, надають міцні hard skills і розвивають soft skills. Незабаром з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові старти маркетологів на вільній індивідуальній траєкторії освіти 22 квітня 2024

До актуальних подій галузі долучаються наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-церемонії підписання Меморандуму про співпрацю в сфері туризму між Асоціацією індустрії гостинності України і Національною асоціацією в’їзного та внутрішнього туризму Молдови (ANTRIM). Підписантом Меморандуму про співпрацю у туризмі з боку Республіки Молдови стала виконавча ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До актуальних подій галузі долучаються наші викладачі 25 січня 2021