Н У Х Т

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук!

05 березня 2018

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця 2013 року Катерина Бурдак (Карпюк). Свого часу Катерина виконала дипломну магістерську роботу «Визначення моноклональних антитіл методом ферментативного аналізу» під керівництвом професора, доктора фармацевтичних наук Марини Борщевської. А наприкінці березня Катерина захищатиме дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фармацевтичних наук у Національному фармацевтичному університеті. А розпочиналось усе так: восени 2012 р. Катерина, ще студенткою, відвозила на ПАТ «Фармак» певну документацію, де після розмови з Мариною Іллівною, їй запропонували офіційне працевлаштування з можливістю виконувати магістерську роботу на базі фармацевтичного підприємства. Їй довелось навчитись поєднувати навчання в університеті і роботу, що дівчина успішно реалізувала.

Слід згадати, що свого часу Катерина порадила своїй землячці Лілії Никитюк поступати саме на кафедру біотехнології і мікробіології НУХТ для отримання кваліфікації біотехнолога. А нині Лілія Вікторівна є аспіранткою І курсу для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», яка була ліцензована кафедрою у 2016 році.

Що ж стосується Катерини, то нині вона працює в департаменті з біотехнології ПАТ «Фармак», а на рідну кафедру приїжджала, щоб поспілкуватись із викладачами та завідувачем кафедри Тетяною Пирог, яка, до речі, дала позитивний відгук на її автореферат дисертації. Тож бажаємо Катерині успіху, самореалізації, подальших наукових здобутків і кар’єрного росту!

Опублікований: 05-03-2018
Читайте також:
Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 листопада 2021 р. відбулася гостьова олайн-лекція «Інноваційні інгредієнти для виробництва молочних продуктів», яку в рамках дисциплін «Інноваційні інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів», «Актуальні проблеми харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 17 листопада 2021

Тонкощі GMP на гостьовій лекції для хімтехнологів та інженерів

Днями на кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на запрошення гарантки бакалаврської освітньої програми «Хімічні технології», доцентки Олени Подобій завітала випускниця спеціальності 161 «Хімічні технології», а нині експертка з реєстрації корпорації «АРТЕРІУМ» Анастасія Бондаренко. Під час гостьової л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі GMP на гостьовій лекції для хімтехнологів та інженерів 27 квітня 2023

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023

До подання першої заяви вступникам обов’язково необхідно перевірити внесену до електронних кабінетів інформацію

12 липня в електронних кабінетах вступників буде відкрита можливість подання заяв на вступ. МОН наполегливо просить абітурієнтів, які вже зареєстрували електронні кабінети та завантажили в них документи, перед поданням заяв перевірити внесену інформацію. Йдеться про середній бал атестата, який цього року вступники мають розраховувати самостійно, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До подання першої заяви вступникам обов’язково необхідно перевірити внесену до електронних кабінетів інформацію 10 липня 2018