Н У Х Т

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук!

05 березня 2018

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця 2013 року Катерина Бурдак (Карпюк). Свого часу Катерина виконала дипломну магістерську роботу «Визначення моноклональних антитіл методом ферментативного аналізу» під керівництвом професора, доктора фармацевтичних наук Марини Борщевської. А наприкінці березня Катерина захищатиме дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фармацевтичних наук у Національному фармацевтичному університеті. А розпочиналось усе так: восени 2012 р. Катерина, ще студенткою, відвозила на ПАТ «Фармак» певну документацію, де після розмови з Мариною Іллівною, їй запропонували офіційне працевлаштування з можливістю виконувати магістерську роботу на базі фармацевтичного підприємства. Їй довелось навчитись поєднувати навчання в університеті і роботу, що дівчина успішно реалізувала.

Слід згадати, що свого часу Катерина порадила своїй землячці Лілії Никитюк поступати саме на кафедру біотехнології і мікробіології НУХТ для отримання кваліфікації біотехнолога. А нині Лілія Вікторівна є аспіранткою І курсу для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», яка була ліцензована кафедрою у 2016 році.

Що ж стосується Катерини, то нині вона працює в департаменті з біотехнології ПАТ «Фармак», а на рідну кафедру приїжджала, щоб поспілкуватись із викладачами та завідувачем кафедри Тетяною Пирог, яка, до речі, дала позитивний відгук на її автореферат дисертації. Тож бажаємо Катерині успіху, самореалізації, подальших наукових здобутків і кар’єрного росту!

Опублікований: 05-03-2018
Читайте також:
Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу

З 18 по 22 жовтня 2018 року, у рамках роботи наукового гуртка «Спортивний туризм» під керівництвом викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва відбулося традиційне колективне сходження на гору Говерла. Участь у туристичному заході брали студенти 2, 3 і 4 курсів спеціальності «Туризм» та їх друзі. У рамках екскурсійної програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу 22 жовтня 2018

Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого!

Наші здобувачі освіти прагнуть якнайкраще опановувати свої спеціальності, і велику увагу приділяють набуттю практичних навичок, тому часто не тільки стажуються на фахових підприємствах, а й повноцінно там працюють, поєднуючи роботу з навчанням. Одним із прикладів такого успішного симбіозу є четвертокурсниця спеціальності «Біотехнологія та біоінжен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого! 15 березня 2024

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Досвід впровадження інноваційних технологій вирощування традиційних та органічних культур і отримання продуктів їх перероблення на агрофірмі «Поле» за участю начальниці відділу контролю якості ТОВ Агрофірма «Поле» Вікторії Павловської. Компанія спеціалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники 28 червня 2023

Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан

Колективи кафедр університету активно працюють над розширенням кола партнерських зв’язків, як із вітчизняними, так і зарубіжними колегами. Завдяки цьому наші студенти мають змогу проходити практику на провідних підприємствах і за кордоном. Зокрема, студент 4 курсу кафедри технології зберігання і переробки зерна Валентин Чорний був направлений на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсник кафедри технології зберігання і переробки зерна проходить практику на провідному підприємстві Республіки Казахстан 07 лютого 2017