На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів».
З особливостями органічного виробництва, сертифікацією органічної продукції та станом нормативно-правової бази студентів ознайомив спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин, за участю викладачів кафедри, доцентів Інни Зінченко та Наталії Фалендиш.
Викладений матеріал спонукав до жвавої дискусії та викликав зацікавленість студентів, які відчули важливість і перспективність обраної професії. Магістранти отримали відповіді на актуальні питання, безпосередньо пов’язані з їх майбутньою професійною діяльністю.