Н У Х Т

Виклики для економіки України і світу від пандемії Covid-19 обговорили першокурсники з викладачами кафедри економічної теорії

27 травня 2020

Виклики для економіки України і світу від пандемії Covid-19 обговорили першокурсники з викладачами кафедри економічної теорії

26 травня 2020 року відбувся круглий стіл викладачів кафедри економічної теорії зі студентами 1-го курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, який традиційно проводиться навесні. Зустріч була проведена у вигляді онлайн-конференції на хмарній платформі  ZOOM.

12 команд груп ЕП-1-1, ПЕ-1-2, МА-1-3, МА-1-4, ТП-1-14, МП-1-11, МП-1-12, МН-1-5, МН-1-6, МЕ-1-8 підготували доповіді з презентаціями і вразили творчим підходом та ґрунтовністю в розв’язанні проблемного завдання «Covid-19: виклики для економіки України і світу».

Команду викладачів представляли в.о. завідувачки кафедри Ольга Соломка, доцентка Галина Кундєєва і старша викладачка Тетяна Швед.

Кожна команда обрала свого кандидата для захисту проєкта. Доповідачі розкрили проблеми і перспективи розвитку світової та вітчизняної економіки внаслідок пандемії, зокрема, з чим зіткнулася світова економіка, що слід зробити зараз бізнесу, як поводитися інвесторам, як карантин вплинув на поведінку і уподобання споживачів, на виробництво та сферу послуг, на світову торгівлю тощо. А також запропонували  власні варіанти виходу економіки нашої країни з кризи.

Із року в рік студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ демонструють глибокі знання економіксу, високу обізнаність в основних проблемах світової і вітчизняної економіки.

Бажаємо командам нових перемог на економічній ниві!

 

Опублікований: 27-05-2020
Читайте також:
Гостьова лекція від представників компанії Forvis Mazars

24 березня 2025 р. за ініціативи завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорки Тамари Березянко в рамках дисципліни «Корпоративна соціальна відповідальність» для магістрантів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» (спеціальність 073 «Менеджмент») відбулася гостьова лекція від фахівчинь компанії For...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від представників компанії Forvis Mazars 25 березня 2025

Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies). У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення партнерства з професійними асоціаціями 14 квітня 2023

Біотехнологія на захисті сталого розвитку: перше практичне заняття магістрантів

Сьогодні вже ні у кого не викликає сумнівів той факт, що біотехнології відіграють ключову роль у досягненні Цілей сталого розвитку, надаючи нові рішення для глобальних викликів. Цього тижня магістранти-першокурсники освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» під керівництвом лекторки Вікторії Красінько провели перше п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія на захисті сталого розвитку: перше практичне заняття магістрантів 09 вересня 2024

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер

9 жовтня напередодні святкування 135-річчя університету студенти академічних груп ТІ 1-1 і МЯ-3-1ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставниками груп, викладачами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшим викладачем Оксаною Москалюк і доцентом Ігорем Страшинським відвідали Музей історії та розвитку університету. Спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер 10 жовтня 2019