Н У Х Т

Викладачі покращують власні hard і soft skills

04 травня 2023

Викладачі покращують власні hard і soft skills

Ще одну сходинку щодо покращення власних hard і soft skills викладача успішно подолав асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський, пройшовши навчання за курсом «Прогресильне викладання: складові системи якості вищої освіти». Організатор підвищення кваліфікації – ком'юніті Прогресильні – об’єднання освітян, громадських діячів і студентів, які прагнуть якісних змін в освіті.

Курс складався з двох частин: у форматі лекцій та у форматі Public talk, дискусій, тренінгів. Розглянули теми: як спроєктувати якісну освітню програму; зміст освітньої програми: вимоги ринку праці та актуалізація; синергія неформальної та академічної освіти: інструменти та best practices; методи якісного навчання: лайфгаки від Прогресильних; питання академічної доброчесності та чому це важливо в розрізі розвитку країни; Long life learning для викладача: вимога зверху чи необхідність сучасності; інституційне забезпечення якості освітнього процесу: становлення та розвиток; наука, як невід'ємна складова підготовки сучасного спеціаліста; інклюзивна освіта.

Зі слухачами працювали крутезні спікери – представники науково-педагогічного персоналу провідних закладів вищої освіти України, експерти освітньої царини, зовнішні стейкхолдери – представники роботодавців, рекрутингових агенцій.

6 тижнів неймовірних воркшопів, нетворкінгів, public talk пролетіли як один день.

Наприкінці учасники мали скласти тестування, з яким наш викладач успішно впорався, і як результат має не тільки сертифікат про успішне виконання курсу підвищення кваліфікації, який отримав 1 травня, а й безліч лайфхаків для удосконалення організації освітнього процесу з підготовки висококваліфікованих фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 04-05-2023
Читайте також:
Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прочитав лекцію для студентів Луцького національного технічного університету

27 березня 2024 року відбулася онлайн-лекція «Особливості управління проєктами при будівництві цехів крафтових харчових виробництв» професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» Луцького національного технічного університету – освітньо-професійної програми «Краф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прочитав лекцію для студентів Луцького національного технічного університету 29 березня 2024

Віримо в Сили оборони, пишаємося бути надійним тилом!

Кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Професорка Надія Левицька ознайомила здобувачів з історією вшанування цього свята та його значенням для сьогодення. Історикиня підкреслила,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віримо в Сили оборони, пишаємося бути надійним тилом! 04 жовтня 2024

Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи

Практика – маленьке слово з безмежним значенням для допитливого студента. Саме в цей час відбувається поєднання теоретичних знань, отриманих під час навчання в університеті, з їх застосуванням. Студентам четвертого курсу – Валерії Потапенко та Мирославу Хоньківу випала можливість зануритися у практику на виробництві бактеріальних заквасок у Державн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи 28 лютого 2019

Лабораторна з випускницею

На лабораторну роботу з дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів», що виконували здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», завітала випускниця цієї освітньої програми, кондитерка пекарні «Leilia Bakery» Аліна Перелигіна. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна з випускницею 23 квітня 2024