Н У Х Т

Викладачі покращують власні hard і soft skills

04 травня 2023

Викладачі покращують власні hard і soft skills

Ще одну сходинку щодо покращення власних hard і soft skills викладача успішно подолав асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський, пройшовши навчання за курсом «Прогресильне викладання: складові системи якості вищої освіти». Організатор підвищення кваліфікації – ком'юніті Прогресильні – об’єднання освітян, громадських діячів і студентів, які прагнуть якісних змін в освіті.

Курс складався з двох частин: у форматі лекцій та у форматі Public talk, дискусій, тренінгів. Розглянули теми: як спроєктувати якісну освітню програму; зміст освітньої програми: вимоги ринку праці та актуалізація; синергія неформальної та академічної освіти: інструменти та best practices; методи якісного навчання: лайфгаки від Прогресильних; питання академічної доброчесності та чому це важливо в розрізі розвитку країни; Long life learning для викладача: вимога зверху чи необхідність сучасності; інституційне забезпечення якості освітнього процесу: становлення та розвиток; наука, як невід'ємна складова підготовки сучасного спеціаліста; інклюзивна освіта.

Зі слухачами працювали крутезні спікери – представники науково-педагогічного персоналу провідних закладів вищої освіти України, експерти освітньої царини, зовнішні стейкхолдери – представники роботодавців, рекрутингових агенцій.

6 тижнів неймовірних воркшопів, нетворкінгів, public talk пролетіли як один день.

Наприкінці учасники мали скласти тестування, з яким наш викладач успішно впорався, і як результат має не тільки сертифікат про успішне виконання курсу підвищення кваліфікації, який отримав 1 травня, а й безліч лайфхаків для удосконалення організації освітнього процесу з підготовки висококваліфікованих фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 04-05-2023
Читайте також:
Випускники навідують Альма матер

До університету завітали випускники 1973 року. Тоді їх випускова кафедра називалася – спеціального обладнання, факультет – механічним, а навчальний заклад – Київський технологічний інститут харчової промисловості. Спливли роки, у Альма матер багато чого змінилося, по-іншому називаються кафедри, факультет виріс у навчально-науковий інститут, а Київс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники навідують Альма матер 02 серпня 2018

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів

Фахівці Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели для провідних спеціалістів ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» виїзний навчально-консультаційний семінар «Практичні аспекти функціонування та актуалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП) згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000:2018». У роботі семінару ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У полі зору фахівців навчально-наукового комплексу НУХТ – безпечність харчових продуктів 18 липня 2019

Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків

Науковий прогрес і обмін дослідницьким досвідом неможливо припинити. «Наука не є і ніколи не буде закінченою книгою. Кожний важливий успіх ставить нові питання. Будь-який розвиток виявляє згодом дедалі нові й глибокі труднощі». З цим висловом геніального Альберта Ейнштейна погодиться кожен наш колега, цей науковий принцип намагаються прищепити моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії продовжує цикл гостьових лекцій провідних колег-хіміків 14 лютого 2024

Ювілей, як добра нагода або продовження професійного вдосконалення нашими викладачами

27 жовтня викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала конференцію для викладачів англійської мови Innovative Conference for Teachers: Changing Minds, організовану International House Kyiv з нагоди 65-річчя з дня заснування першої школи мережі та 25-річчя діяльності в Україні. International House World Organisatio...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілей, як добра нагода або продовження професійного вдосконалення нашими викладачами 29 жовтня 2018