Н У Х Т

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра»

16 жовтня 2023

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра»

13-14 жовтня 2023 р. у Києві на локації «Mercure Congress Centre» за організації «VanGroupworkshop» під гаслом «Багата родина — багата Україна!» відбувся бізнес-фестиваль «Мрії Нотеляра». Учасниками заходу були засновники та керівники готелів і ресторанів, туристичних агенцій, інвестори, бізнес-тренери, експерти з сервісу, дизайну, кадрові експерти, маркетологи, дизайнери, гіди, представники постачальників індустрії гостинності, представники вищих навчальних закладів.

У перший день гостей очікував шквал неймовірно цікавих і насичених виступів, дискусій та брейнстормінгів. Експерти ділилися своїм досвідом і знаннями щодо найефективніших практик та інноваційних підходів у готельній галузі. Запрошені гості могли ставити запитання, брати участь у їх обговореннях і у результаті отримати цінні ідеї для розвитку готельно-ресторанного бізнесу.

У другий день гостей очікувала командна робота з однодумцями у професійному квесті «Готель мрії», де гостям довелося вирішувати незвичні завдання та кейси, спілкуватися, обмінюватися досвідом і виявляти свої творчі здібності. Запрошені гості мали можливість насолодитися атмосферою гри та конкурентної боротьби, відкриваючи нові горизонти та надихаючись один від одного.

Серед закладів вищої освіти були представники і нашого університету – кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ Богдан Михайлов і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка цієї ж кафедри Інна Вінніченко, які виступили менторками команд, а також професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін.

До складу десяти команд входили професійні фахівці готельно-ресторанного бізнесу, які мали можливість оцінити свій бізнес із різних боків, приміряти на себе цікаві кейси колег та отримати цінні ідеї й знання для подальшого розвитку.

Так, участь у командній роботі взяв професор Олег Кузьмін, який був у складі команди, що представляли професіонали: заступниця операційного директора Optima Hotel Managament Тетяна Власова, керівниця компанії ЛОМО Оксана Кучерява (м. Умань), експертка з етикету, дипломатка, кандидатка історичних наук Марина Марцинюк-Коляда, керівниця апарт-готелю «Тісо» та готелю «Аташе» Марина Пац (м. Київ), керівник команди – директор Riverwood relax park Андрій Петрусевич (Черкаська область, с. Мошни), ментор команди – доцент кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Сировець. Команда планувала створення готелю у Житомирській області, категорією 5*, кількістю номерів – 1000. Члени команди генерували нові креативні ідеї, що дозволило успішно презентувати готель своєї мрії.

Наші викладачі вдячні організаторам бізнес-фестивалю «МРІЇ HОТЕЛЯРА» VanGroupworkshop, Ользі Ваніній, Наталії Сидоренко та зовнішнім стейкхолдерам бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування», директорці PROFI CLUB Ользі Михайловій, директору ГО «Ресторанна гільдія» Богдану Михайлову, а також майданчику Mercure Congress Centre за чудову нагоду взяти участь у професійному заході.

Вони із нетерпінням чекають на наступний захід від VanGroupworkshop!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників

Щороку на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів гарною традицією є проведення підсумкової конференції по результатах проходження технологічної практики студентів. Ось і в цьому році 8 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком була організована конференція за результатами проходження студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів підвели підсумки технологічної практики четвертокурсників 10 жовтня 2018

Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації

Магістранти першого курсу освітньо-професійної програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах» разом із доценткою кафедри технології цукру і підготовки води Світланою Шульгою у рамках вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність» відвідали методичний семінар «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук, накопичення та оброблення наукової інформації: магістранти отримують практичні рекомендації 17 жовтня 2024

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар, на якому заслухали звіти аспірантів щодо результатів виконання дисертаційних робіт. До загального обговорення були представлені доповіді здобувачок наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної «Удосконалення способ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи 04 вересня 2023

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1». Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами 14 лютого 2018