Н У Х Т

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра»

16 жовтня 2023

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра»

13-14 жовтня 2023 р. у Києві на локації «Mercure Congress Centre» за організації «VanGroupworkshop» під гаслом «Багата родина — багата Україна!» відбувся бізнес-фестиваль «Мрії Нотеляра». Учасниками заходу були засновники та керівники готелів і ресторанів, туристичних агенцій, інвестори, бізнес-тренери, експерти з сервісу, дизайну, кадрові експерти, маркетологи, дизайнери, гіди, представники постачальників індустрії гостинності, представники вищих навчальних закладів.

У перший день гостей очікував шквал неймовірно цікавих і насичених виступів, дискусій та брейнстормінгів. Експерти ділилися своїм досвідом і знаннями щодо найефективніших практик та інноваційних підходів у готельній галузі. Запрошені гості могли ставити запитання, брати участь у їх обговореннях і у результаті отримати цінні ідеї для розвитку готельно-ресторанного бізнесу.

У другий день гостей очікувала командна робота з однодумцями у професійному квесті «Готель мрії», де гостям довелося вирішувати незвичні завдання та кейси, спілкуватися, обмінюватися досвідом і виявляти свої творчі здібності. Запрошені гості мали можливість насолодитися атмосферою гри та конкурентної боротьби, відкриваючи нові горизонти та надихаючись один від одного.

Серед закладів вищої освіти були представники і нашого університету – кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ Богдан Михайлов і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка цієї ж кафедри Інна Вінніченко, які виступили менторками команд, а також професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін.

До складу десяти команд входили професійні фахівці готельно-ресторанного бізнесу, які мали можливість оцінити свій бізнес із різних боків, приміряти на себе цікаві кейси колег та отримати цінні ідеї й знання для подальшого розвитку.

Так, участь у командній роботі взяв професор Олег Кузьмін, який був у складі команди, що представляли професіонали: заступниця операційного директора Optima Hotel Managament Тетяна Власова, керівниця компанії ЛОМО Оксана Кучерява (м. Умань), експертка з етикету, дипломатка, кандидатка історичних наук Марина Марцинюк-Коляда, керівниця апарт-готелю «Тісо» та готелю «Аташе» Марина Пац (м. Київ), керівник команди – директор Riverwood relax park Андрій Петрусевич (Черкаська область, с. Мошни), ментор команди – доцент кафедри країнознавства та туризму Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Сировець. Команда планувала створення готелю у Житомирській області, категорією 5*, кількістю номерів – 1000. Члени команди генерували нові креативні ідеї, що дозволило успішно презентувати готель своєї мрії.

Наші викладачі вдячні організаторам бізнес-фестивалю «МРІЇ HОТЕЛЯРА» VanGroupworkshop, Ользі Ваніній, Наталії Сидоренко та зовнішнім стейкхолдерам бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування», директорці PROFI CLUB Ользі Михайловій, директору ГО «Ресторанна гільдія» Богдану Михайлову, а також майданчику Mercure Congress Centre за чудову нагоду взяти участь у професійному заході.

Вони із нетерпінням чекають на наступний захід від VanGroupworkshop!

Опублікований: 16-10-2023
Читайте також:
Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

На черговому засіданні профкому було розглянуто питання пролонгації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Національного університету харчових технологій, термін дії якого спливає 24 вересня 2022 року. Було зазначено, що в нинішніх умовах розпочинати консультації по створенню нової редакції Колективного договору недоречно,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору 19 вересня 2022

Традиційний круглий стіл кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю майбутніх вступників

У рамках загальноуніверситетського Дня відкритих дверей, що відбувся 7 жовтня 2023 року, на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки завітали майбутні вступники. Гості ознайомилися зі структурою та славетною історією кафедри, поспілкувалися з викладачами і завідувачем кафедри Валентином Петренком, дізналися про перспективи та можливості навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний круглий стіл кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю майбутніх вступників 09 жовтня 2023

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася науково-практична студентська конференція «Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства». На конференцію були запрошені представники провідних закладів ресторанного господарства області – адміністратор готельно-ресторанного комплексу «Галицька сад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи розвитку закладів ресторанного господарства – бачення студентів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 лютого 2019

Міжнародний день води у рекламістів-першокурсників кафедри маркетингу

Вода – найпоширеніша і найбільш незвичайна речовина на нашій планеті. Вона має унікальні хімічні й фізичні властивості, які відіграють надзвичайну роль у підтримці життя на Землі. 22 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день води. Студенти першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали Музей води (водно-інформ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день води у рекламістів-першокурсників кафедри маркетингу 23 березня 2018