Н У Х Т

Відмінні результати здобувачів освіти англомовного проєкту освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу»

16 червня 2023

Відмінні результати здобувачів освіти англомовного проєкту освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу»

На кафедрі економіки і права розпочалася робота екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу», що навчалися на англомовному проєкті. Протягом чотирьох років 75% освітніх послуг від нашого університету здобувачі отримували англійською мовою і сьогодні представили результати свого дослідження відповідно англійською.

Із п’яти здобувачів освіти англомовного проєкту четверо – Тетяна Бабій, Наталія Грицаєнко, Віта Шелтушева та Наталія Корень захистили роботи на «відмінно», чим підтвердили свої дипломи із відзнакою та один ‒ Тарас Татарчук на «добре».

Свої відмінні результати здобувачі-випускники освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» продемонстрували не лише перед екзаменаційною комісією, а і іншими здобувачами бакалаврського і магістерського рівнів кафедри, викладачами, стейкхолтерами в особі Юрія Задніпряного (компанія «Carlsberg Ukraine») і Ольги Назарук (компанія «Arterium»).

Викладачі кафедри пишаються та вітають здобувачів із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» і сподіваються на зустріч у магістратурі!

Опублікований: 16-06-2023
Читайте також:
Про харчову безпечність і норми НАССР – наші викладачі вчать і вчаться

18 липня відбувся прямий ефір за вимогами системи харчової безпечності та нормами НАССР від консалтингового агентства «PROFI CLUB Training», до якого долучилися й наші викладачі випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Разом із сертифік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчову безпечність і норми НАССР – наші викладачі вчать і вчаться 19 липня 2022

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у заході від компанії «Лесаффр Україна» «Baking with lesaffre tech days: нові можливості. Від тренду до асортименту». Учасникам заходу фахівцями Lesaffre Ukraine було презентовано аналітичний аналіз тенденцій споживання хлібобул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі 06 листопада 2024

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт

Сьогодні о 18:00 завершується виконання вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендацію на бюджет, вимог до зарахування. У тих, хто це зробив, статус заяви в електронному кабінеті змінився на «Включено до наказу (навчання за державним (регіональним) замовленням)». Усі інші заяви таких вступників автоматично отримали статус «Деактивовано (у з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт 08 серпня 2024

Зимова подорож

Зимові канікули – прекрасний час затишку вдома та новорічні свята з купою смаколиків. А якщо це все присмачити зимовими розвагами, то це взагалі суперово. Зі снігом цьогоріч не пощастило, то ж залишився лід. Студенти групи КН22 Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ освоїли один із найцікавіших видів спорту – катання на ковзанах. На ков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова подорож 18 січня 2023