Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Заняття проведене відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни «Харчові технології».
Лектором були представлені актуальні матеріали, які ґрунтуються на сучасних досягненнях науки і техніки в молокопереробній галузі. Викладання лекційного матеріалу супроводжувалося мультимедійною презентацією з використанням схематичних зображень, фото та відео. Була наведена інформація щодо класифікації та асортименту молочних продуктів, теплового, механічного оброблення молока, новітнього лабораторного обладнання для визначення якісних показників молочної сировини та готової продукції.
Упродовж лекції Алла Тимчук здійснювала постійний емоційний контакт із аудиторією. Здобувачі залучалися до діалогу, який сприяв активному засвоєнню нового матеріалу.