Н У Х Т

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів

03 вересня 2020

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Заняття проведене відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни «Харчові технології».

Лектором були представлені актуальні матеріали, які ґрунтуються на сучасних досягненнях науки і техніки в молокопереробній галузі. Викладання лекційного матеріалу супроводжувалося мультимедійною презентацією з використанням схематичних зображень, фото та відео. Була наведена інформація щодо класифікації та асортименту молочних продуктів, теплового, механічного оброблення молока, новітнього лабораторного обладнання для визначення якісних показників молочної сировини та готової продукції.

Упродовж лекції Алла Тимчук здійснювала постійний емоційний контакт із аудиторією. Здобувачі залучалися до діалогу, який сприяв активному засвоєнню нового матеріалу. 

Опублікований: 03-09-2020
Читайте також:
Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік

В університеті приділяється велика увага розвитку винахідницької діяльності, залученню до науково-технічної творчості аспірантів і студентської молоді шляхом їх участі у виконанні науково-дослідних робіт. Об’єкти  інтелектуальної власності є творчим надбанням університету, які створені внаслідок наукових досліджень, роботи над докторськими, кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки винахідницької діяльності НУХТ за 2017 рік 20 січня 2018

На останні досягнення науки та технології спираються у своїх лекціях викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

5 листопада на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася відкрита лекція  з навчальної дисципліни «Хімія та фармакогнозія рослин», прочитана доцентом Світланою Бажай-Жежерун для студентів груп ОП-3-7 і ОП-3-7ск. Із урахуванням останніх досягнень науки та технології, лектор у доступній формі охарактеризувала динаміку утворення в рослинах еф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На останні досягнення науки та технології спираються у своїх лекціях викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 07 листопада 2019

Студактив на профорієнтаційному марші

Профорієнтаційна робота в університеті займає значне місце, вона забезпечує безперервність ступенів освіти та залучення більшої кількості вступників. Тож, минулого тижня студенти-біотехнологи Єлизавета Дон та Артур Захаров, як представники студентського самоврядування факультету біотехнології та екологічного контролю, вирішили запросити талановитих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студактив на профорієнтаційному марші 18 квітня 2023

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи

За доброю традицією відкриті захисти випускових кваліфікаційних робіт магістрів відвідують роботодавці. Цьогоріч на кафедру хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів завітали представники фармацевтичного підприємства «Новофарм-Біосинтез» (м. Новоград-Волинський), комерційних фірм «Бейсік Інгредієнтс» (м. Київ) і «Біоекстракшн техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» успішно захищають кваліфікаційні роботи 17 лютого 2021