Н У Х Т

Відкрита лекція викладачки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 жовтня 2024

Відкрита лекція викладачки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

21 жовтня відбулася відкрита лекція з дисципліни «Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проєктування» доцентки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олександри Гащук для здобувачів четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Метою лекції «Архітектурно-будівельне проєктування харчових підприємств» є підготовка здобувачів до виконання технологічних креслень курсового проєкту, кваліфікаційної бакалаврської роботи, а також до професійної діяльності.

Лекторка наголосила, що інжиніринг передбачає виконання проєкту промислового підприємства, що ґрунтується на виборі будівельних конструкцій та інженерних рішень для створення об’ємно-просторової композиції, яка задовольняє технологічним та економічним вимогам.

Лекція супроводжувалася мультимедійною презентацією, яка містила рисунки і креслення, що наочно допомагали поясненню графічного зображення планів  та розрізів промислових будівель.

Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до якої приєдналися завідувач і викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

Опублікований: 22-10-2024
Читайте також:
Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+

22 листопада 2023 року відбулося засідання конкурсної комісії в рамках програми ЕРАЗМУС+ 2023/2024 н. р. Мобільність має відбуватися в Щецинському університеті (Польща). До складу конкурсної комісії увійшли: проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, директор Навчально-наукового інституту економіки i управління Олег Шеремет, його заступниця з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+ 22 листопада 2023

Майстер-клас кафедри експертизи харчових продуктів для київських ліцеїстів

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та відповідальна за зв’язки з профільними коледжами і технікумами, доцентка Анастасія Чорна познайомили учнів Ліцею №142 м. Києва з нашим університетом і провели для них майстер-клас із визначення якості та можливої фальсифікаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас кафедри експертизи харчових продуктів для київських ліцеїстів 25 квітня 2024

Відкриваємо двері весняних Біотехнологічних студій

З початком шкільних весняних канікул в університеті розпочалися Біотехнологічні студії 2024 року – цікавий і насичений профорієнтаційний захід факультету біотехнології та екологічного контролю, що стає вже доброю традицією й щоразу збирає все більше учасників. З самого ранку амбасадори з числа здобувачів-біотехнологів зустрічали гостей біля головн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриваємо двері весняних Біотехнологічних студій 27 березня 2024

Інструменти від ТОВ «Сабзіро» отримала кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

У рамках підготовки до проведення конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря», організаторами якого виступають профільні кафедри навчальних закладів України, ГС «Холодильна Асоціація України» та виставка «Aqua Therm Kyiv», доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інструменти від ТОВ «Сабзіро» отримала кафедра теплоенергетики та холодильної техніки 04 лютого 2022