Н У Х Т

Відкрита лекція-семінар аспіранта

25 травня 2022

Відкрита лекція-семінар аспіранта

Як елемент педагогічної практики в нашому університеті під час підготовки здобувачів освіти рівня PhD, майбутні фахівці читають відкриті лекції. Не виняток і аспіранти за напрямом 133 «Галузеве машинобудування». У рамках курсу «Автоматизовані потокові лінії» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» 23 травня 2022 року аспірант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С.Гулого Олександр Володін представив сучасні матеріали на тему: «Line control systems. Smart factory – a step towards the next generation of manufactoring».

Оскільки тема лекції мала інженерну інноваційну спрямованість, на події були присутні здобувачі вищої освіти різних курсів за напрямами 133 «Галузеве машинобудування» і 131 «Прикладна механіка» та викладачі кафедр машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, мехатроніки та пакувальної техніки.

Після завершення презентації, розгорнулася жвава дискусія щодо новітніх кіберфізичних систем, контролю фізичних процесів у технологічних лініях харчового виробництва та децентралізації систем керування.

Опублікований: 25-05-2022
Читайте також:
Філософські аспекти творчості Ліни Костенко розглянули здобувачі й викладачі з гостьовою лекторкою

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулася надзвичайно цікава гостьова лекція, присвячена філософським мотивам у поезії видатної української письменниці Ліни Костенко. Запрошена кандидатка філологічних наук, літературознавиця Марина Бабенко-Жирнова детально проаналізувала ключові аспекти лірики відомої української мисткині, розкриваючи роздуми Лін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Філософські аспекти творчості Ліни Костенко розглянули здобувачі й викладачі з гостьовою лекторкою 16 травня 2025

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання секції «Фінанси». Здобувачі представили результати своїх наукових пошуків, висвітливши у доповідях актуальні питання фінансової теорії та практики: евол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси» 10 квітня 2023

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу. Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 18 березня 2024

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

26 березня 2025 року для бакалаврів третього курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко начальником відділу збуту компанії «Пріоріті Інтернешенл» Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл» 28 березня 2025