Н У Х Т

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

21 травня 2018

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

18 травня у рамках святкування Дня науки в Міністерстві освіти і науки України міністр Лілія Гриневич вручила премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.

Цього року з 17 поданих заявок конкурсний Комітет відібрав 5 найкращих робіт, авторські колективи яких отримали Премії. Надзвичайно приємно, що серед переможців і фахівці нашого університету з роботою «Розробка та впровадження інноваційних ресурсозберігаючих та імпортозамісних технологій харчових продуктів в структурі продовольчої безпеки України», виконаною спільно з колегами з Київського національного торговельно-економічного університету та Національної академії аграрних наук України.

Нагадаємо, що премія Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій присуджується щороку до Дня науки за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції.

Щиро вітаємо ректора університету, професора Анатолія Українця, проректора з наукової роботи, професора Олександра Шевченка, заступника директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Петра Шияна, завідувача кафедри технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Галину Сімахіну, професора кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Василя Пасічного з високим визнанням їх наукової роботи!

Опублікований: 21-05-2018
Читайте також:
Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Лекцію в поєднанні з майстер-класом «Чемпіонати з кондитерського мистецтва, сучасний декор. Майстер-клас з виготовлення цукрових квітів» прочитала діюча чемпіонка світу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів 26 квітня 2021

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету

Протягом двох днів тривала робота дегустаційної комісії «Укрвинпром» разом із фахівцями Держспоживслужби за участі спеціалістів Мінагрополітики України, Державної податкової служби та Асоціації сомельє України, в ході якої оцінювали виноробну продукцію вітчизняного виробника та імпорту для визначення ситуації на українському ринку вина. Головна міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету 10 вересня 2021

Людський потенціал у цифрову добу: участь викладачів НУХТ у міжнародній конференції

На запрошення доцентки кафедри управління та адміністрування Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, докторки філософії Юлії Прус, викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко долучилися до роботи секції «Людський потенціал у сучасному світі: цифрова тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Людський потенціал у цифрову добу: участь викладачів НУХТ у міжнародній конференції 03 листопада 2025

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели тематичний захід «Найвідоміші напої світу». Сьогодні важко уявити сніданок сучасної людини без кави або чаю. Про різноманіття цих напоїв та історію їх походження розповіли представники групи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся за ініціативи викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 травня 2018