Н У Х Т

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

21 травня 2018

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

18 травня у рамках святкування Дня науки в Міністерстві освіти і науки України міністр Лілія Гриневич вручила премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.

Цього року з 17 поданих заявок конкурсний Комітет відібрав 5 найкращих робіт, авторські колективи яких отримали Премії. Надзвичайно приємно, що серед переможців і фахівці нашого університету з роботою «Розробка та впровадження інноваційних ресурсозберігаючих та імпортозамісних технологій харчових продуктів в структурі продовольчої безпеки України», виконаною спільно з колегами з Київського національного торговельно-економічного університету та Національної академії аграрних наук України.

Нагадаємо, що премія Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій присуджується щороку до Дня науки за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції.

Щиро вітаємо ректора університету, професора Анатолія Українця, проректора з наукової роботи, професора Олександра Шевченка, заступника директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Петра Шияна, завідувача кафедри технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Галину Сімахіну, професора кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Василя Пасічного з високим визнанням їх наукової роботи!

Опублікований: 21-05-2018
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Кожній молодій людині дуже важливо не схибити під час вибору свого майбутнього. Адже від правильності такого вибору часто залежить її доля: професія до душі приносить задоволення та відчуття щастя і навпаки: ненависна робота призводить до стресів і не дозволяє реалізуватись. Найважливішим завданням профорієнтаційної роботи є інформування майбутніх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч на факультеті біотехнології та екологічного контролю 06 березня 2023

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика

10 листопада 2022 року для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся гостьовий лекторій «Побудова технологічного процесу в ресторані» від фахівчині з розвитку персоналу мережі закладів ресторанного господарства «Євразія» Ольги Зілін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика 11 листопада 2022

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 31 січня 2024

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 30 березня 2019