Н У Х Т

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

21 травня 2018

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

18 травня у рамках святкування Дня науки в Міністерстві освіти і науки України міністр Лілія Гриневич вручила премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.

Цього року з 17 поданих заявок конкурсний Комітет відібрав 5 найкращих робіт, авторські колективи яких отримали Премії. Надзвичайно приємно, що серед переможців і фахівці нашого університету з роботою «Розробка та впровадження інноваційних ресурсозберігаючих та імпортозамісних технологій харчових продуктів в структурі продовольчої безпеки України», виконаною спільно з колегами з Київського національного торговельно-економічного університету та Національної академії аграрних наук України.

Нагадаємо, що премія Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій присуджується щороку до Дня науки за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції.

Щиро вітаємо ректора університету, професора Анатолія Українця, проректора з наукової роботи, професора Олександра Шевченка, заступника директора з наукової та патентно-ліцензійної роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Петра Шияна, завідувача кафедри технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Галину Сімахіну, професора кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професора Василя Пасічного з високим визнанням їх наукової роботи!

Опублікований: 21-05-2018
Читайте також:
Збірна команда професорсько-викладацького складу НУХТ посідає призові місця в районних змаганнях

26 лютого 2020 р. відділ у справах молоді та спорту Голосіївської районної державної адміністрації м. Києва провів у рамках Спартакіади змагання з волейболу серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівня акредитації, розташованих на території Голосіївського району. Нашу збірну представляли викладачі кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда професорсько-викладацького складу НУХТ посідає призові місця в районних змаганнях 29 лютого 2020

Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT

Нещодавно у рамках чергового засідання English Speaking Club EcoEurope NUFT відбулася унікальна дискусія про американську культуру, традиції та суспільство, у якій взяли участь викладачі та здобувачі університету, а також всі бажаючі. Нагадаємо, англомовний розмовний клуб EcoEurope був започаткований у жовтні минулого року в рамках реалізації проє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вечір американської культури на засіданні English Speaking Club EcoEurope NUFT 13 березня 2024

Захисти дипломних робіт на цикловій комісії інформаційних технологій

В останні дні червня відповідно до навчальних планів відбулися захисти дипломних робіт студентів спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 123 «Комп’ютерна інженерія» у Волинському фаховому коледжі нашого університету. В умовах карантину захисти проходили в дистанційному режимі з використанням платформи Google Meet. Студенти предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти дипломних робіт на цикловій комісії інформаційних технологій 06 липня 2020

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення до профорієнтаційної роботи здобувачів освіти-випускників фахових коледжів. Ось і 12 листопада здобувач другого року магістратури Євген Дзиґа разом із майбутніми випускниками освітнього ступеня «бакалавр» у режимі Zoom-конференції поспілкувалися з четвертокурсниками технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на зв’язку з Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі 15 листопада 2021