Н У Х Т

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ

09 лютого 2022

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ

9 лютого 2022 відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ, у ході якого розглядалися дуже важливі питання порядку денного.

Першочергово заслухали головну бухгалтерку Профкому Ольгу Щербину зі звітом про виконання кошторису за 2021 рік. У голови Профкому Василя Пасічного були питання щодо використання коштів, на які він отримав відповіді головної бухгалтерки та головчині комісії соціального захисту членів профспілки Тетяни Янюк. За виконання кошторису на 2021 рік проголосували одноголосно.

Далі члени Профкому заслухали звіти голів постійних комісій Профкому за 2021 рік. Виступили головчиня комісії соціального захисту Тетяна Янюк, головчиня комісії з охорони праці та техніки безпеки Олена Подобій, голова виробничої комісії Ярослав Смітюх, головчиня комісії з культурно-масової та спортивної роботи Оксана Топчій та головчиня комісії з інформаційної роботи Лариса Карташова. Всі звіти були схвалені одноголосно.

Наступним питанням було затвердження кошторису на 2022 рік, представленого головною бухгалтеркою Ольгою Щербиною. Затвердили одноголосно, але з врахуванням внесення змін у зв’язку з вимогами часу.

І насамкінець був затверджений план роботи постійних комісій і план роботи Профкому на 2022 рік.

Найближчим часом усі документи будуть розміщені на веб-сторінці Профкому НУХТ.

Опублікований: 09-02-2022
Читайте також:
Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки, у закладах гостинності. Для здобувачів першого року навчання це була перша навчальна практика, під час якої вони познайомилися з кращими вітчизняними готельними підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності 13 липня 2023

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи

11-12 червня відбулися захисти онлайн курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу і 1 курсу зі скороченим терміном навчання заочної форми. Комісії із захисту курсових робіт у складі викладачів кафедри готельно-ресторанної справи відзначили, що майбутні бакалаври з готельно-ресторанної справи з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно організовують роботу підприємств харчування засобів розміщення здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи 15 червня 2020

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності

Викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, асистент Валентин Туфекчі продовжує свій шлях до професійного росту і розвитку. Недавно він успішно завершив онлайн-навчання на платформі Coursera і отримав сертифікат з курсу «University Teaching» від The University of Hong Kong. Цей курс не тільки розширив знання в галузі університетської викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності 05 лютого 2024

Ось і фініш…

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання у формі атестаційного екзамену з профільних дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ось і фініш… 17 червня 2021