Н У Х Т

Від Research4Life – нашим дослідникам

29 серпня 2022

Від Research4Life – нашим дослідникам

Research4Life спільно з партерами надають безоплатний доступ для бібліотекарів і дослідників до 19 ресурсів.

Пропонуються сайти, інструменти та навчальні ресурси від видавництв Elsevier, Springer Nature, Taylor&Francis, Cambridge University Press, Oxford University Press, IOP Publishing, Emerald Publishing, Міжнародного центру сільського господарства та біологічних наук (Centre for Agriculture and Bioscience International).

Ці ресурси необхідні для підвищення обізнаності з питань пошуку літератури, оформлення результатів власних досліджень, проведення досліджень за певним напрямом.

Зазначимо, що збільшилась кількість ресурсів, доступних для українських вчених на платформі Research4Life. Дослідники з України вже отримали доступ до понад 148 тис. електронних книг, понад 40 тис. наукових журналів і десятків баз даних. 

Опублікований: 29-08-2022
Читайте також:
Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова

6 травня 2025 року доктор технічних наук, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін прочитав гостьову лекцію на тему «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції – системи HACCP» магістрантам Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у межах вивчення ними дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова 07 травня 2025

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знімальна група програми «Якісне життя» звернулася на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету із метою підготовки випуску на тему «Чи безпечно купувати готову випічку?». Роз’яснення щодо нормативних показників якості та безпечності пиріжків телевізійникам дала к.т.н., доцент кафедри Ірина Корецька. Програма вийш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи безпечно купувати готову випічку розповіла телеглядачам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 квітня 2020

Фахівці університету відвідали головну подію року для HR-професіоналів

24-25 липня у Києві відбувся 15-й ювілейний HR days 2018 - найбільший форум, на якому щорічно збираються понад 300 топ-керівників із управління персоналом провідних українських і зарубіжних компаній для обговорення найважливіших подій, ключових тенденцій і трендів поточного року, найцікавіших HR-кейсів, кращих рішень для управління персоналом. Цей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету відвідали головну подію року для HR-професіоналів 26 липня 2018

Грант для студентів НУХТ для сплати навчання в 2020 році

До уваги студентів Національного університету харчових технологій денної та заочної форм навчання! Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі від компанії StudyUp Club, переможець якого отримує стипендію (грошовий грант) на сплату навчання. Сплачується навчання студентів денної та заочної форми навчання, що навчаються як на бюджетній формі навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Грант для студентів НУХТ для сплати навчання в 2020 році 01 квітня 2020