Н У Х Т

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі

06 жовтня 2022

Вебінари від міжнародних компаній відвідують наші викладачі

6 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції,  професори Наталія Ющенко та Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Олена Павлюченко та Людмила Дейниченко взяли участь у вебінарі «Аналітика харчових процесів у хлібопекарській промисловості» від індійської філії швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG. Головним спікером виступив менеджер з маркетингу компанії BUCHI, доктор Шветаль Хопкар.

Основна тематика вебінару стосувалася виготовлення хлібобулочної продукції та контролю її якості у процесі виробництва. Спікер розповів, що ланцюжок процесу виробництва хлібобулочних виробів включає п’ять етапів, починаючи з приймання сировини, перевірки сировини, переходу до виробництва, контролю якості та закінчуючи логістикою і розподілом. Уздовж цього ланцюга якість сировини, проміжної та кінцевої продукції регулярно перевіряється. Зразки відбираються в певних точках під час перевірки вхідної сировини і додатково аналізуються на відповідні параметри якості із застосуванням методів екстрагування та спектрофотометрії.

Доктор Хопкар також продемонстрував роботу обладнання, яке використовується у хлібопекарській промисловості для аналізу сировини, інгредієнтів і готових харчових продуктів за методом Кьєльдаля.

Викладачі кафедри дякують організаторам заходу і планують застосувати отримані знання у своїх подальших наукових дослідженнях. 

Опублікований: 06-10-2022
Читайте також:
Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування!

Сучасні харчові технології неможливо уявити без використання досягнень біотехнології. Завдяки біотехнологічним методам одержують нові харчові продукти з покращеними характеристиками, такими як підвищена харчова цінність, довший термін зберігання, а також зменшення використання хімічних добавок і консервантів. Біотехнологія також дозволяє виробляти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування! 27 липня 2023

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» підготовлені підручники «Міжнародні економічні відносини» українською та англійською мовами (автори – професорка Світлана Гуткевич, доцент Олег Шеремет, доцентка Марина Хмара). В умовах глобалізації міжнародні економічні відносини формуються на основі змін структури міжнародної торгівл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для здобувачів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» вийшов підручник англійською мовою 28 жовтня 2021

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» 07 лютого 2017

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

Етика ділового спілкування у наш час є одним із основних інструментів повсякденного життя, важливо приділяти їй багато уваги під час навчання, на роботі та в побуті. Бакалаври та магістри спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» взяли участь у черговому онлайн майстер-к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL» 09 квітня 2020