Н У Х Т

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 жовтня 2021

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна».

Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, яких потребує сучасний ринок.

Тема вебінару – «Все про дріжджі (від «А» до «Я»)». Семінар підготували та провели технологиня технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н. Тетяна Голікова та технолог Максим Лабазов.

Учасникам розповіли про асортимент дріжджів і продуктів їх перероблення, які пропонує компанія. Спікери надали практичні рекомендації по застосуванню різних видів дріжджів у технології хлібопекарських виробів.

Матеріали будуть використані під час підготовки до лекційних і лабораторних занять, а також керівництва курсовими проєктами та кваліфікаційними роботами здобувачів вищої освіти.

Для здобувачів ОС «Доктор філософії» – це хороша нагода ознайомитися з усіма новинками на ринку пресованих хлібопекарських дріжджів та обрати для своїх досліджень якісну сировину із необхідними властивостями.

Викладачі кафедри висловлюють подяку організаторам заходу за такий інформативний вебінар і з нетерпінням чекають на наступні.

Опублікований: 28-10-2021
Читайте також:
Біотехнологи долучилися до роботи Міжнародної конференції «EcoBalt 2021»

Англійську мову часто називають мовою можливостей. І цьому є причина, оскільки англійська відкриває двері у три важливі сфери: професійну, освіти і науки. Знання мови дозволяє брати участь у міжнародних конференціях, змаганнях та інших заходах. Тому, студенти, магістранти та аспіранти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» завдяки люб’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи долучилися до роботи Міжнародної конференції «EcoBalt 2021» 25 жовтня 2021

Віват, магістри-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16 і 21 лютого 2023 року відбулися публічні захисти 14 кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» денної та заочної форми навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія». Оцінювала роботи екзаменаційна коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віват, магістри-хімтехнологи 2023! 24 лютого 2023

Бакалаври з екології – звучить гордо!

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися захисти кваліфікаційних робіт студентів бакалаврату спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія, яку очолила завідувачка кафедри Олена Семенова, прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври з екології – звучить гордо! 18 червня 2020