Н У Х Т

Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

12 квітня 2019

Відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

9 квітня 2019 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2018-2019 навчального року.

Конференцію відкрив голова студентської ради факультету Віталій Євстаф’єв, який повідомив, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Це старости, їх заступники, культорги, спорторги, які є представниками всіх академічних груп факультету. Також були присутні представники адміністрації факультету: декан Віктор Доценко, заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова, заступник декана по роботі зі студентами Олена Тищенко і представник студентської ради університету.

На початку конференції з числа делегатів були обрані головуючий і секретар, лічильна комісія, а також затверджений порядок денний. Першим питанням був заслуханий звіт голови студентської ради факультету Віталія Євстаф’єва про роботу навчально-виховного, культурно-масового, спортивного та благодійного секторів, який акцентував увагу на перемогах і здобутках, якими може пишатися студентство факультету, а також можливостях для розвитку. Далі звітували голова студентської ради гуртожитку Ілля Солтис і голова профбюро факультету Галина Кужель. Відкритим голосуванням переважною більшістю шляхом підняття рук із мандатами звіти були затверджені.

Перед тим, як перейти до наступного питання, до слова був запрошений декан факультету Віктор Доценко, який подякував студентській раді за активну участь у факультетських і загальноуніверситетських заходах, примноження слави факультету і університету, відзначивши тих, хто складає повноваження. Це студенти 4 курсу, які завершують навчання за освітнім рівнем «бакалавр», голова культурно-масового сектору Катерина Бударіна і голова профбюро Галина Кужель, а також магістранти – голова інформаційного сектору Ірина Зайцева, голова студентської ради гуртожитку Ілля Солтис, заступник голови студентської ради факультету Вікторія Новікова і голова студентської ради факультету Віталій Євстаф’єв, без яких поки дуже складно уявити студентське самоврядування факультету.

Наступним питанням порядку денного конференції був розгляд кандидатур на посади голів студентської ради факультету і гуртожитку. На посаду голови студентської ради факультету була запропонована і затверджена кандидатура Мелісси Корольчук, члена студентської ради, лідера, організатора і талановитої актриси вечорів факультету і кандидатура Артура Шаповалова, який був заступником Іллі Солтиса, на посаду голови студентської ради гуртожитку. Відкритим голосуванням переважною більшістю їхні кандидатури були підтримані.

Мелісса Корольчук познайомила представників академічних груп із командою, яка буде представляти інтереси студентів факультету у разі, якщо її кандидатура набере більшість голосів під час on-line голосування у системі Moodle у травні.

На цьому порядок денний був вичерпаний, і головуючий конференції Данило Маслов закрив її роботу.

Зауважимо, що конференція студентського самоврядування 2019 стала для діючого складу студентської ради особливою. Команда змінюється кожного року, доповнюючись креативними і талановитими студентами факультету. Проте, цьогоріч команда змінюється кардинально. І ці зміни починаються з посади голови студентської ради – Віталія Євстаф’єва, лідера, організатора і мотиватора, який виконував обов’язки голови впродовж 2018-2019 н.р. Студентська рада – це команда однодумців, яка є рушійною силою активного студентського життя, кожного з членів якої на факультеті пам’ятають і люблять. Саме тому, на конференцію завітали голови-попередники Євген Лазоренко і Олена Цишек підтримати тих, хто живе у ритмі факультету ГРТБ.

Бажаємо успіху новій команді студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та сподіваємось, що вони будуть додавати яскравих фарб у життя студентів, підтримувати і формувати традиції факультету.

Опублікований: 12-04-2019
Читайте також:
Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького й творча молодь привітали жіноцтво університету зі святом

6 березня прекрасна половина колективу нашого університету приймала вітання з чудовим весняним святом 8 Березня від ректорату й ректора Анатолія Українця, Профкому НУХТ і Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Найтепліші вітання й найкращі побажання від усіх чоловіків нашого колективу висловив голова Профкому співроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького й творча молодь привітали жіноцтво університету зі святом 06 березня 2019

Студенти Сумської філії НУХТ дізналися про умови навчання в магістратурі університету

Із запрошення на День відкритих дверей, що відбудеться в університеті 6 жовтня, розпочав свою зустріч зі студентами Сумської філії НУХТ доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько. Фахівець розповів про традиційно насичену програму цього загальноуніверситетського заходу: зустріч із керівництвом і викладачами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумської філії НУХТ дізналися про умови навчання в магістратурі університету 25 вересня 2018

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

3 серпня 2022 року у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури з’явилися запрошення, де зазначені дата, час і місце проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) або магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК). Учасникам тестування необхідно самостійно сформувати та надрукувати (за можливості) запрошення з кабінету уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування 04 серпня 2022

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019