Н У Х Т

Важливі питання й святкові вітання від студентів на останньому у календарному році засіданні вченої ради університету

26 грудня 2019

Важливі питання й святкові вітання від студентів на останньому у календарному році засіданні вченої ради університету

26 грудня відбулося останнє у 2019 році засідання вченої ради університету, яке за доброю традицією і розпочалося, і закінчилося по-святковому. На початку засідання голова ради, ректор Анатолій Українець привітав членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Свою частку теплих вітань отримала і професор кафедри маркетингу Наталія Соломянюк, якій був вручений атестат професора.

Далі вчена рада розглянула низку важливих питань. Зокрема, проект рішення по результатах науково-педагогічного стажування викладачів у європейських університетах, а також пропозиції по ліміту стипендіатів і кандидатури на отримання іменних стипендій у другому семестрі 2019-2020 навчального року представила проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. Про стан виконання Перспективного плану розвитку університету у 2019 році та про Стратегію розвитку університету на 2020-2025 рр. доповів перший проректор Володимир Яровий. Інформацію щодо використання викладачами НУХТ матеріалів Асоціації ISEKI-Food з метою підвищення ефективності викладання та наукових досліджень надала начальник відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик. Щодо питань підтримання внутрішнього розпорядку, безпечної експлуатації інженерних мереж і дотримання протипожежного стану в університеті у період з 29 грудня 2019 року до 7 січня 2020 року включно йшлося у виступі проректора з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександра Бессараба.

До обговорення питань порядку денного долучилися ректор Анатолій Українець, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідувачі кафедр біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог, технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олександр Гавва.

Наприкінці засідання члени вченої ради отримали музичні вітання від творчого колективу вокальної студії «Театр пісні НУХТ» під керівництвом Андрія Бута.

Завершив засідання голова ради, ректор Анатолій Українець, щиро привітавши присутніх із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим. Ректор подякував членам ради за активну плідну роботу протягом року, що минає, побажав міцного здоров’я, наснаги, нових інноваційних ідей і їх втілення, вагомих здобутків і особистого щастя. До вітань долучилися проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник навчально-методичного відділу Валерій Виговський, голова Профкому співробітників НУХТ Сергій Василенко.

Опублікований: 26-12-2019
Читайте також:
Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

Відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» з гаранткою програми Наталією Ющенко та членом проєктної групи Іриною Силкою. Під час зустрічі здобувачі ознайомились з навчальними компонентами освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти 13 жовтня 2022

Театр приходить до нашого здобувача

Здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, разом із наставницями академічних груп, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів долучилися до перегляду онлайн-вистави «Камінний господар» за мотивами драми Лесі Українки в сучасній інтерпретації режисера Івана Уривського. У центрі сюжету – спокусник Дон Жу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Театр приходить до нашого здобувача 04 січня 2021

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбувся традиційний тематичний захід «Випікаємо паски. Сімейні традиції та рецепти», у якому взяли участь студенти груп ТІ-1-4, ТІ-1-5, ТІ-2-6, ТХ-3-5, ТХ-3-6, ТХ-3-14ск, а також наставниці академічних груп і викладачі кафедри. У кожній родині склалися певні традиції випікання та прик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сімейними традиціями та рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі освіти 19 квітня 2023

Успішна кар’єра за спеціальністю «Туризм»

Здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу стали учасниками кар’єрного онлайн-фестивалю «GEO Career» 2021. Захід, організований колегами з географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, був присвячений відповіді на питання «Чи дійсно реально побудувати успішну кар’єру, якщо прагнеш працювати й розвив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна кар’єра за спеціальністю «Туризм» 24 листопада 2021