Н У Х Т

Важливі питання й святкові вітання від студентів на останньому у календарному році засіданні вченої ради університету

26 грудня 2019

Важливі питання й святкові вітання від студентів на останньому у календарному році засіданні вченої ради університету

26 грудня відбулося останнє у 2019 році засідання вченої ради університету, яке за доброю традицією і розпочалося, і закінчилося по-святковому. На початку засідання голова ради, ректор Анатолій Українець привітав членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Свою частку теплих вітань отримала і професор кафедри маркетингу Наталія Соломянюк, якій був вручений атестат професора.

Далі вчена рада розглянула низку важливих питань. Зокрема, проект рішення по результатах науково-педагогічного стажування викладачів у європейських університетах, а також пропозиції по ліміту стипендіатів і кандидатури на отримання іменних стипендій у другому семестрі 2019-2020 навчального року представила проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. Про стан виконання Перспективного плану розвитку університету у 2019 році та про Стратегію розвитку університету на 2020-2025 рр. доповів перший проректор Володимир Яровий. Інформацію щодо використання викладачами НУХТ матеріалів Асоціації ISEKI-Food з метою підвищення ефективності викладання та наукових досліджень надала начальник відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик. Щодо питань підтримання внутрішнього розпорядку, безпечної експлуатації інженерних мереж і дотримання протипожежного стану в університеті у період з 29 грудня 2019 року до 7 січня 2020 року включно йшлося у виступі проректора з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександра Бессараба.

До обговорення питань порядку денного долучилися ректор Анатолій Українець, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідувачі кафедр біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог, технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олександр Гавва.

Наприкінці засідання члени вченої ради отримали музичні вітання від творчого колективу вокальної студії «Театр пісні НУХТ» під керівництвом Андрія Бута.

Завершив засідання голова ради, ректор Анатолій Українець, щиро привітавши присутніх із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим. Ректор подякував членам ради за активну плідну роботу протягом року, що минає, побажав міцного здоров’я, наснаги, нових інноваційних ідей і їх втілення, вагомих здобутків і особистого щастя. До вітань долучилися проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник навчально-методичного відділу Валерій Виговський, голова Профкому співробітників НУХТ Сергій Василенко.

Опублікований: 26-12-2019
Читайте також:
Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ

У 2018 р. кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства спільно з відділом міжнародних зв’язків НУХТ налагодила контакти з Університетом Гайзенхама  (Німеччина, Гессен (Hochschule Geisenheim University) у рамках підготовки документів до участі у програмі Erasmus+. НУХТ заключив договір про співпрацю з цим університетом. Hochschule Geisenh...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковець Університету Гайзенхама (Німеччина) в гостях у НУХТ 04 березня 2020

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників

Кафедра технології молока і молочних продуктів щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки. Цей рік не став виключенням, і відповідальна за практичну підготовку студентів, доцент Олена Онопрійчук організувала конференцію за участю студентів 4-го курсу. Студенти продемонстрували цікаві допові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників 17 жовтня 2018

Гостьова лекція польської науковиці на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція науковиці та викладачки Інституту харчових технологій і харчування Жешувського університету (Республіка Польща), др. Грети Адамчик. Лекцію прослухали науково-педагогічний колектив кафедри, здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» освітньо-наукової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція польської науковиці на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 листопада 2024

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції організували та провели низку профорієнтаційних заходів для залучення майбутніх вступників до нашого вишу. Було проведено тематичні зустрічі з учнями 9-11 класів, на яких старшокласників знайомили з нашим університетом, спеціальностями та освітніми програмами, за якими ми здійснюємо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 вересня 2024