Н У Х Т

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

21 листопада 2023

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка. Метою Конкурсу є вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, а також виявлення обдарованої молоді, розвиток її потенціалу, виховання у молодого покоління шанування мови, традицій свого народу та підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Оргкомітет щиро бажає учасникам творчого натхнення та чекає на цікаві, оригінальні роботи!

Опублікований: 21-11-2023
Читайте також:
Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 червня 2020

Принципи та технології сталої індустрії від експерта

Для здобувачів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління у рамках вивчення дисципліни «Стратегія цифровізації підприємств» відбулася гостьова лекція «Принципи та технології сталої індустрії», яку прочитав експерт в області впровадження FinTech та Blockchain-технологій в Індустрії 4.0/5.0, СЕО компанії «482.solutions» Роман ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи та технології сталої індустрії від експерта 05 грудня 2023

Викладачі досліджують цифровізацію українського туризму

Викладачка Волинського фахового коледжу НУХТ Тетяна Пугач виступила в HOTEL SCHOOL Hotel Management College (м. Рига) у межах проєкту Erasmus+ Teaching Mobility з презентацією «Ukraine Goes Mobile: How Travel Apps Shape the Tourism Revival» (Україна переходить у мобільний формат: як туристичні застосунки впливають на відновлення туризму). У дослідж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі досліджують цифровізацію українського туризму 18 червня 2025

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія)

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Діана Жупанова закінчила свій візит до університету-партнера – Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень). Візит відбувся в рамках українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія) 04 грудня 2023