У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету 30 січня 2017 року відбувся Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студентів денного відділення спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса».
Для проведення екзамену була створена комісія під керівництвом досвідченого спеціаліста – технолога ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» Тетяни Лисенко. Наказом директора коледжу до складання Державного комплексного кваліфікаційного екзамену були допущені студенти, які виконали навчальний план.
Члени комісії відзначили достатній рівень підготовки студентів із фахових дисциплін. Комісія ухвалила на підставі результатів ДЕК присвоїти студентам кваліфікацію «технік-технолог з виробництва м’ясних продуктів».
З успішним складанням Державного комплексного кваліфікаційного екзамену студентів привітали голова комісії Тетяна Лисенко, а також директор коледжу Анатолій Палаш, який побажав випускникам не зупинятися на досягнутому, а продовжувати навчання у Національному університеті харчових технологій.