Н У Х Т

Успішний початок професійної діяльності випускників

12 липня 2024

Успішний початок професійної діяльності випускників

Наприкінці червня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася особлива подія – захист випускних робіт здобувачів освітнього рівня «магістр» за першою міждисциплінарною програмою відкритою у освітньому просторі України – «Lean-виробництво харчової продукції». Унікальною особливістю цієї освітньо-наукової програми є її багатопрофільність, розвиток у здобувачів глибокого, конструктивного мислення у сфері операційного вдосконалення технологічних процесів, комплексного управлінського підходу до вирішення проблемних питань та прийняття рішень на основі принципів Lean.

На своєчасність підготовки фахівців у сфері оптимізації технологічних процесів та їх адаптованість до сьогодення вказує запрошення на роботу випускниці програми Крістіни Шинкарюк до провідної Міжнародної компанії «Лін інститут Україна», яке вона отримала ще до завершення навчання і захисту кваліфікаційної роботи.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вітає Крістіну з успішним початком професійної діяльності. Нехай нова сторінка в житті попри свої складнощі та відповідальність буде наповнена яскравими та захопливими моментами, дружніми стосунками, приємними емоціями, вражаючими можливостями та амбітними планами. Викладачі бажають своїй випускниці яскравих звершень і успіхів на цікавому шляху операційного вдосконалення, щоб кожний день був ефективним та без «вузьких» місць, продуктивним як кайдзен, кожна задача без бектрекінгу проходить всі етапи канбану, а її власний внутрішній «голос клієнта» буде задоволений і вражений перевершенням його очікувань! Успіхів, натхнення та Перемоги!

Опублікований: 12-07-2024
Читайте також:
Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання і магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію, що оцінювала 44 дипломні дослідження здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр», очолила д.е.н, професорка Ірина Антоненко. До складу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу 24 лютого 2021

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

13 лютого у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського відбулося урочисте вручення премій Президента України для молодих вчених 2019 року. Надзвичайно приємно, що серед лауреатів премії – молоді науковці нашого університету – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, кандидат технічних наук Олег Галенко та провідний інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року 14 лютого 2020

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ

Настав черговий важливий етап вступної кампанії 2021 року для вступників на базі 9 класу до фахових коледжів навчально-наукового комплексу НУХТ. 30 липня відбулося зарахування за державним замовленням на основі базової середньої освіти вступників, що здобуватимуть освітній ступінь фахового молодшого бакалавра за освітньо-професійними програмами на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий важливий етап вступної кампанії у фахових коледжах НУХТ 30 липня 2021

Продовжується професійна діяльність педагогічних працівників

16 травня 2022 року завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки,професорка Людмила Кривопляс-Володіна провела відкрите лекційне заняття «Використання логістичних ланцюгів на підприємствах пакувальної і переробної галузі харчової промисловості. Основи логістичного підходу в побудові технологічних процесів. Методика ОЕЕ» з курсу «Виробнича...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується професійна діяльність педагогічних працівників 16 травня 2022