Н У Х Т

Професійні скіли для бакалаврів освітньої програми «Туризм та рекреація»

10 листопада 2025

Професійні скіли для бакалаврів освітньої програми «Туризм та рекреація»

У межах співпраці кафедри туристичного та готельного бізнесу з Освітньо-виробничим науковим кластером «Освіта, наука та практика для майбутнього», створеним на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету, здобувачі освітньо-професійної програми «Туризм та рекреація» бакалаврського рівня вищої освіти стали слухачами гостьової лекції на тему «Організація санаторно-курортного лікування: види та методи курортної терапії» від кандидатки географічних наук, доцентки Марії Топорницької.

Було розглянуто питання санаторно-курортного лікування в Україні як важливої складової системи охорони здоров’я та соціального захисту населення, наголошено на організаційних аспектах діяльності санаторно-курортних закладів, що передбачає удосконалення системи управління якістю послуг, упровадження сучасних стандартів обслуговування та індивідуальних програм реабілітації для різних категорій населення.

Здобувачі освіти дізналися про методи реабілітаційної терапії і програми санаторно-курортного лікування для ветеранів, що поєднують традиційні природні лікувальні ресурси з інноваційними медичними технологіями та методами психологічної підтримки. Сучасний розвиток галузі базується на впровадженні інноваційних підходів до оцінювання ефективності лікування, застосуванні цифрових технологій моніторингу та управління, що підвищує конкурентоспроможність вітчизняних курортів. Подальше вдосконалення санаторно-курортної системи є стратегічним напрямом зміцнення здоров’я нації, розвитку медичного туризму та забезпечення високої якості життя населення України в сучасних умовах.

Колектив кафедри вдячний за запрошення й чекає на нові події, що сприяють професійному зростанню наших студентів!

Опублікований: 10-11-2025
Читайте також:
Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

Відбулося чергове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів у режимі online. Цього разу одним із головних було питання підведення підсумків роботи аспірантів та їх атестація і проведення наукового семінару. Із ґрунтовними доповідями виступили Людмила Бурченко, Оксана Онофрійчук, Галина Андронович, Марія Грицевіч та Інн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 червня 2020

Наставництво – це на все життя

Попри складний період в Україні через пандемію коронавірусу, здобувачі освіти та викладачі продовжують дистанційно проводити заплановані заняття за допомогою сучасних мультимедійних засобів. Це ж стосується і роботи наставників академічних груп студентів. Зокрема, асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович постійно тримає зв'яз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наставництво – це на все життя 26 листопада 2020

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл»

26 березня 2025 року для бакалаврів третього курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» за ініціативи професорки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірини Шевченко начальником відділу збуту компанії «Пріоріті Інтернешенл» Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекційно-лабораторний практикум для третьокурсників від фахівця «Пріоріті Інтернешенл» 28 березня 2025

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

Наприкінці жовтня 13 здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 1-3 курсів і магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління стали стажерами на головній події молодіжної fashion-індустрії країни – Junior Fashion Week (JFW)2021 у КВЦ «Парковий». Протягом 3-х днів майбутні ейчари тренували навички організації м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій 01 листопада 2021