Н У Х Т

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки»

29 грудня 2023

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки»

Здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Богдан Михайленко, Марія Саміленко, Маліка Ходжаєва, та магістрантка другого курсу освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко закінчили навчання на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки» від ТОВ «ПРОФІ КЛУБ» і ГО «Ресторанна гільдія».

Вони прослухали лекції за модулями «Безпека харчової продукції», «Етапи впровадження системи HACCP», «Практичні аспекти», «Роль, обов'язки аудитора», «Підготовка до аудиту», «Проведення аудиту», розглянули навчальні приклади з практики та успішно пройшли тестування на знання стандартів.

Опанування курсу «Внутрішній аудитор з харчової безпеки» здобувачами-бакалаврами відбувалося у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР», здобувачкою освітнього ступеня «Магістр» – у межах підготовки кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає здобувачів із успішним завершенням навчання та висловлює подяку зовнішнім стейкхолдерам освітньо-професійної програми «Технології харчування», директорці ТОВ «ПРОФІ КЛУБ» Ользі Михайловій і директору ГО «Ресторанна гільдія» Богдану Михайлову за плідну співпрацю та залученість до підготовки висококваліфікованих фахівців галузі.

Опублікований: 29-12-2023
Читайте також:
Нове поповнення фахівців з технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Роботу екзаменаційної комісії очолив виконавчий директор «Федерації органічного руху в Україні» Андрій Коняшин. Під час захисту здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців з технологій органічних харчових продуктів 28 лютого 2024

Поселення в гуртожитки НУХТ: інформація першокурснику

Усіх здобувачів вищої освіти, які цього потребують, наш університет забезпечує місцями у гуртожитках. Студентський кампус НУХТ налічує їх шість. П’ять гуртожитків знаходяться на проспекті Науки і один (№7) у Святошинському районі Києві, на вул. Анатолія Петрицького.             Поселення у гуртожитки першокурсників цього року відбуватиметься: -  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поселення в гуртожитки НУХТ: інформація першокурснику 16 серпня 2021

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено!

У навчальному році, що завершився, колектив Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ спільно з партнерами, ПрАТ «МХП» вперше реалізував проєкт дуального навчання. До участі у проєкті були залучені 15 здобувачів освіти спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». У рамках проєкту студенти успішно поєднували осво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено! 15 липня 2022

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley

Наш університет увійшов до 50 наукових установ та університетів, яким з 1 лютого по 30 квітня 2020 року наданий тестовий доступ до журналів академічного видавництва Wiley (https://onlinelibrary.wiley.com/). John Wiley&Sons (Wiley) - публікує матеріали з усіх галузей знань. На сьогодні компанія володіє правами на понад 21 000 наукових книг (щор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет отримав доступ до журналів академічного видавництва Wiley 04 лютого 2020