Н У Х Т

Інтерактивний формат свята для першокурсників

29 вересня 2020

Інтерактивний формат свята для першокурсників

Щорічно 27 вересня у світі відзначають Всесвітній день туризму – визначний день для усіх, хто любить мандри. І хоч через карантинні обмеження відсвяткувати цей день у традиційно грандіозному форматі з яскравими дійствами на території університету не вдалося, кафедра туристичного та готельного бізнесу не могла залишитись осторонь свого улюбленого свята.

Напередодні, 25 вересня для здобувачів-першокурсників спеціальності «Туризм» викладачі кафедри підготували активну програму онлайн-святкування. Офіційно відкрили свято заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олена Тищенко і в. о. завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник. З щирими вітаннями до онлайн-конференції, звісно, долучились і викладачі кафедри.

Цьогорічний формат свята відбувся в інтерактивній формі, де студенти мали змогу проявити свої знання з туризму, беручи участь в ігровій вікторині Kahoot, а також фотоквізі «Погляд знизу» на знання найвідоміших туристичних пам’яток світу.

Оскільки жодне свято не обходиться без приємних подарунків, урочиста програма завершилася нагородженням призовими сертифікатами переможців вікторин, серед яких 1 місце розділили Аліна Тетеря і Євгенія Драник, 2 місце посіла Катерина Пономарьова і 3 місце зайняла Вікторія Юхименко.

Опублікований: 29-09-2020
Читайте також:
Усі тонкощі біотехнологічних процесів у реальному часі

Уже добігає кінця навчальний семестр, а здобувачі-біотехнологи 3 курсу навчання відточують практичні навички культивування біологічних агентів у рамках вивчення дисципліни «Загальна біотехнологія». У цьому їм активно допомагають викладачі, доценти кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Пенчук та Юрій Резніченко. Зокрема, на минулому лабораторно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі тонкощі біотехнологічних процесів у реальному часі 08 грудня 2020

Вода – основа життя: про безцінний ресурс іноземною мовою

«Вода! У тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху, тебе неможливо описати, тобою насолоджуються, не відаючи, що ти таке. Не можна сказати, що ти необхідна для життя, ти – саме  життя!» – слова відомого французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері. Дійсно, вода – життєво необхідний ресурс для будь-яких живих організмів. Вона має унікальні пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вода – основа життя: про безцінний ресурс іноземною мовою 13 квітня 2023

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів, доктор технічних наук, доцент Тамара Носенко взяла участь у роботі круглого столу «Успішним курсом за якістю українського продукту», організованого Асоціацією українських виробників «Морозиво і   заморожені   продукти». Під час заходу провідні експерти з якості та безпечності харчових пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці 05 липня 2018

Презентація НУХТ у Пирятинському ліцеї

Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І., доцент Володимир Листопад 11 квітня 2024 року завітав до Пирятинського ліцею, де поспілкувався із старшокласниками й познайомив їх з НУХТ, зокрема, з історією нашого закладу освіти, спеціальностями та освітніми програмами, особливостями вступу у 2024 році, у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація НУХТ у Пирятинському ліцеї 11 квітня 2024