Н У Х Т

Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

17 лютого 2023

Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

14 лютого 2023 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся  атестаційний екзамен для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Очолювала екзаменаційну комісію завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Лариса Шаран. Також до складу комісії були долучені викладачі кафедри: доцентки Олена Шидловська, Асьят Абрамова та доцент Олег Бортнічук. Секретар ЕК – асистент Артем Ущаповський.

Під час складання атестаційного екзамену з використанням дистанційних технологій у режимі реального часу здобувачі освіти продемонстрували достатній рівень загальних і спеціальних компетентностей у сфері готельно-ресторанного бізнесу, тому з впевненістю можемо сказати, що заклади гостинності поповняться професіоналами своєї справи – й індустрія гостинності буде ще активніше розвиватися і тримати економічний фронт у цей непростий час для нашої країни.

Випускова кафедра вітає 36 бакалаврів з готельно-ресторанної справи з подоланням важливого рубікону та запрошує здобути вищу освіту магістерського рівня в рідній альма-матер на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка! Разом наближаємо нашу перемогу та активно розвиваємо індустрію гостинності!

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
Студентська допомога захисникам

На початку квітня студентська рада університету запустила терміновий збір для здобувача освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій Костянтина Ковгана, який вирушав на передову разом зі своєю бригадою. Студентами і викладачами було зібрано 10 000 гривень, на які хлопці закупили зарядні станції та повербанк. Військові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська допомога захисникам 09 травня 2024

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» удосконалюють свої навички та вміння

Доброю традицією викладачів кафедри готельно-ресторанної справи є проведення виїзних лабораторних занять для здобувачів вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка. Цього разу виїзне лабораторне заняття на тему «Техніки приготування кави та кавових напоїв» з дисципліни «Барна справа та організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» удосконалюють свої навички та вміння 25 вересня 2024

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету в рамках декади харчових технологій відбулося свято вареника. Участь у заході брали групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру, змагалися у швидкості ліплення вареників. Вони показали не лише свої кулінарні здібності, а й продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника 31 жовтня 2019

БХФЗ відкриває таємниці фармацевтичної галузі здобувачам молодших курсів

Здобувачі-біотехнологи I-II курсів відвідали ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», колектив якого гостинно прийняв їх і провів ознайомчо-навчальну екскурсію. Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод відомий своїми високотехнологічними виробничими потужностями та сучасними технологіями виробництва медичних препаратів. Відвідування с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БХФЗ відкриває таємниці фармацевтичної галузі здобувачам молодших курсів 01 травня 2023