Н У Х Т

Університет продовжує розширювати коло програм академічної мобільності

22 травня 2018

Університет продовжує розширювати коло програм академічної мобільності

Ще один академічний партнер офіційно з’явився у нашого університету. 22 травня був підписаний договір про співпрацю з Вищою Лінгвістичною Школою у м. Ченстохова (Польща). Цього дня до університет завітав проректор навчального закладу Томаш Кук, а також директор ДВНЗ «Київський механіко-технологічний коледж» Ігор Шкарлат.

Гості зустрілися з ректором нашого університету Анатолієм Українцем, директором Навчально-наукового інституту економіки і управління Олегом Шереметом і директором Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергієм Блаженком. У ході зустрічі йшлося про сьогодення нашого університету й Вищої Лінгвістичної Школи, плани розвитку та можливі напрями співпраці. Польські колеги запропонували для наших студентів надзвичайно гнучку й зручну програму отримання подвійних дипломів. Зауважимо, що вона вже апробована й успішно працює у ДВНЗ «Київський механіко-технологічний коледж», випускники якого щороку стають гідним поповненням студентського колективу НУХТ.

Після підписання договору про співпрацю пан Томаш Кук зустрівся зі студентами Навчально-наукового інституту економіки і управління. Він розповів їм про свій навчальний заклад і пропоновану програму академічної мобільності. Про досвід започаткування програми й враження від неї своїх студентів розповів Ігор Шкарлат. Польський фахівець продемонстрував диплом і додаток до нього, що їх отримують випускники програми. Також гості відповіли на численні запитання студентів, і запросили вже у липні відвідати Вищу Лінгвістичну Школу у м. Ченстохова, аби отримати власне уявлення про можливості, що з’являються у учасників програми.

 

Опублікований: 22-05-2018
Читайте також:
Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018

Нещодавно переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з Міжнародної кондитерської виставки ISM 2018 у Кельні (Німеччина). Для студентів дуже важливо постійно підживлювати свій ентузіазм по відношенню до обраної спеціальності. Якщо довгий час вивчати лише суху теорію, то рано чи пізно нудьга візьме верх. Нині для повноцін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» повернулися з ISM 2018 08 лютого 2018

Варто знати

Після Першої світової та громадянської війн на території колишньої Російської імперії виникло 13 держав. П’ять із них – країни Балтії, Польща і Фінляндія – стали самостійними. Українські землі опинилися у складі різних держав. На Східній частині утвердилася радянська форма державності. Даний період в історії українського народу є дуже трагічним. Це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Варто знати 19 січня 2018

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival 20 квітня 2018

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

 На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття асистента кафедри Андрія Боярчука з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів  3 курсу спеціальності  «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Відкрите заняття було присвячене аналізу пива. Студенти разом із викладачем визначали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 березня 2018