Н У Х Т

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

24 травня 2019

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій стали учасниками Студентського хакатону Student FoodTech Challenge.

Організатором Student FoodTech Challenge виступив агрохолдинг МХП – сучасна та інноваційна компанія, яка йде в ногу з часом і сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України. Це вертикально інтегрований холдинг, який є одним із кращих працедавців в агропромисловому комплексі країни. МХП – це 28 тисяч робочих місць для різних спеціалістів у 14 областях України. Агрохолдинг є провідним виробником курятини з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю брендів своїх продуктів: «Наша Ряба», Qualiko, «Легко!», «Бащинський», Ukrainian Chicken. Земельний банк компанії сягає 370 тис. га, а продукцію реалізують у більше ніж 60 країнах світу. У Нідерландах, Словенії та Словаччині діють переробні заводи холдингу.

Наш університет представляли 2 команди у складі: Сергія Говоруна, Катерини Бережної, Рената Танчика, Леоніда Драча (перша) і Олексія Грищенка, Павла Горішного, Аліни Камишіної, Тамари Михавко та Богдана Кохана (друга).

Протягом 30 годин студенти працювали над вирішенням практичного кейсу, який стосувався технологій виробництва та перероблення продукції тваринництва, і презентували свої інноваційні ідеї. Під час роботи вони отримали консультації провідних експертів МХП, можливість попрацювати в одній команді з молодими спеціалістами провідного агрохолдингу Східної Європи та провести нетворкінг із понад 80 учасниками хакатону.

Наші команди, як кращі учасники, отримали можливість відвідати виробництво найсучаснішої фабрики МХП у м. Ладижин, найбільшої птахофабрики у Європі.

Вітаємо конкурсантів і бажаємо перемог у майбутньому!

Опублікований: 24-05-2019
Читайте також:
Сучасна навчальна література для крафтовиків

Продовжується наукове співробітництво вчених нашого університету з колегами з Луцького національного технічного університету та Національного авіаційного університету. Результатом плідної співпраці став навчальний посібник «Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг», підготовлений колективом авторів, до складу якого входить ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна навчальна література для крафтовиків 01 листопада 2024

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах: доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша та аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко. Стажування відбулося на базі університету HAS Hogeschool за підтр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету повернулися зі стажування у Нідерландах 27 червня 2018

IT-ролі та управління проєктами у командній роботі

27 жовтня 2025 року відбулася віртуальна зустріч викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління та здобувачів освіти, що навчаються за освітньо-професійними і освітньо-науковими програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Маркетинг», «Економіка» (бакалаврів, магістрантів, докторів філософії) з випускницею НУХТ, фахівчинею ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

IT-ролі та управління проєктами у командній роботі 27 жовтня 2025

Науково-технічна Internet-конференція у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася І Всеукраїнська науково-технічна Internet-конференція «Підготовка фахівців з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій у закладах фахової передвищої освіти». Участь у конференції взяли викладачі та студенти з 10 навчальних закладів України, де готують спеціалістів у галузі автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна Internet-конференція у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 02 березня 2020