Н У Х Т

Учасники осіннього табору IBS Education завітали до нашого університету

30 жовтня 2018

Учасники осіннього табору IBS Education завітали до нашого університету

30 жовтня до нашого університету завітали учасники осіннього профорієнтаційного табору IBS Education.

IBS Education – освітня компанія, що спеціалізується на профорієнтації. Для того, щоб діти робили свідомий вибір майбутньої професії ще зі школи, фахівці компанії організовують на канікулах профорієнтаційні табори, а по вихідних днях – профорієнтаційні курси.

Цьогорічний осінній табір працює з 27 жовтня по 3 листопада і у його програмі – відвідування провідних київських вишів. Тож сьогодні своє майбутнє покликання у нашому виші шукали учні 9-11 класів м. Києва та Київської області, м. Рівне, м. Херсон, м. Суми  та м. Одеса.

В університеті гостей зустрічали представники студентської ради НУХТ, помічник проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Оксана Вашека, директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький. Вони підготували насичену й цікаву програму для майбутніх вступників.

У ході знайомства з нашим навчальним закладом школярі зустрілися з першим проректором Володимиром Яровим і проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою, побували у Музеї історії НУХТ, актовій залі університету й студентському клубі, у навчально-наукових лабораторіях факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Лайфхаки зі вступу до вишів України і, зокрема нашого університету, гості отримали від фахівця Приймальної комісії НУХТ Олександра Данькевича. Яскраві інформативні презентації про студентське життя підготували активісти студентської ради університету. Захоплення й щиру зацікавленість школярів викликала презентація студентів факультету автоматизації і комп’ютерних систем створеного ними робота-музиканта. Насиченими корисною інформацією були спілкування із заступником декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі студентами Оленою Тищенко, старшим викладачем кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, а також доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерієм Махиньком. Та найбільше, напевно, учням запам’ятається візит на кафедру технології молока і молочних продуктів, де на них чекав майстер-клас із виготовлення морозива і м’якого сиру, смачне частування і безліч цікавинок від доцента кафедри Анастасії Пухляк.

Гості університету отримали інформаційно-рекламні матеріали й вичерпні відповіді на всі свої запитання, які стосувалися не лише умов вступу чи порад щодо подання електронних заяв або визначення пріоритетів, але й сучасних технологій харчових продуктів, корисності чи шкідливості харчових добавок, здорового харчування, «прохідних» балів для вступу до НУХТ тощо. Наші студенти й фахівці гостинно запрошували школярів знову завітати до університету на День відкритих дверей 17 листопада й взяти участь у майстер-класах та інших івентах саме на їх кафедрах.

На завершення зустрічі куратори екскурсії від IBS Education вручили університету Подяку за участь та сприяння у проведенні Осіннього табору.

 

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти

У гостях кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв побували учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти. Цей навчальний заклад уже понад 70 років готує кваліфікованих спеціалістів-робітників у галузях машинобудування, автотранспорту, інформаційно-комунікативних технологій. Професійний колектив закладу працює ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – учні та викладачі Київського центру професійно-технічної освіти 03 лютого 2020

Як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки: лайфхаки від магістрантки

Здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління зустрілися в рамках гостьової лекції на тему «Кар’єрний шлях у «Делойт» – як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки» з випускницею кафедри економіки і права спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Тетяною Бабій (LLC ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як розпочати кар’єру в компанії великої четвірки: лайфхаки від магістрантки 08 листопада 2024

Позаду – навчання, попереду – життя!

У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск десяти навчальних груп. Це – особливе свято, яке лежить на межі юності та дорослого життя, – випускний. Роки навчання в коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день. Позаду лекції, семінари, заліки та іспити, а поп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позаду – навчання, попереду – життя! 10 липня 2024

Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва

Триває активна підготовка до Дня вступника НУХТ, який відбудеться вже цієї суботи, 20 квітня. Представники університету – доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ігор Бабанов, старша викладачка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Бабанова та асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва 16 квітня 2024