Н У Х Т

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки

10 травня 2022

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки

9 травня 2022 року Український центр оцінювання якості освіти спільно з Національним центром оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій і мобільними операторами Kyivstar, Vodafone Україна, Lifecell надіслав майже 400 тисяч SMS-повідомлень потенційним учасникам національного мультипредметного тесту (НМТ).

Наголошуємо, майбутні учасники НМТ мають обов’язково зберегти інформацію з повідомлення від Centr_ZNО, оскільки ці дані необхідні їм для входу на свою Інформаційну сторінку. Без цих даних вступники не зможуть дізнатися про дату й місце проходження тестувань, а також отримати свої результати.

Якщо до 11 травня учаснику не надійде SMS-повідомлення від Centr_ZNО, то з 12 до 19 травня він зможе зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» і отримати свої дані. 

Опублікований: 10-05-2022
Читайте також:
Курсові роботи захищає третій курс

Завершується цей непростий навчальний рік. Ніхто не уявляв, що ми змушені будемо проводити навчання та приймати захист курсових і дипломних робіт дистанційно. Та практика показала, що наш колектив успішно справляється з усіма викликами сьогодення. Нещодавно у форматі конференції Zoom свої курсові роботи з дисципліни «Технологія мікробного синтезу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курсові роботи захищає третій курс 27 травня 2020

Бути в курсі останніх тенденцій допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Запорукою розширення знань студентів і професійного зростання є постійне їх ознайомлення з новинками ринку та сучасними тенденціями у харчових технологіях.  Саме тому наставники академічних груп активно сприяють спілкуванню студентів із представниками провідних виробників харчової продукції та відвідуванню професійних виставок. Студенти груп ТІ-2-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бути в курсі останніх тенденцій допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2019

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу відбулася презентація кращих курсових робіт із дисципліни «Маркетинг». Третьокурсники ділилися власним досвідом написання курсових робіт зі студентами 2-го курсу спеціальності «Маркетингова дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти 15 лютого 2017

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного нового навчального року випускників закладів середньої освіти турбує питання вибору майбутньої професії та вступу до закладів вищої освіти. Визначитися з майбутньою професією та розібратися з правилами вступу до вишів школярам допомагають викладачі нашого університету. Зокрема, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 жовтня 2023